Paul Pogba'ya kardeş skandalı

Juventus'a geri dönen Fransız yıldız Paul Pogba, kardeşinden kendisine yönelik gerçekleştirilen tehdit skandalı ile gündeme geldi.

Paul Pogba'ya kardeş skandalı
29 Ağustos 2022 - 12:32
Paul Pogba, geçtiğimiz günlerde kendisi hakkında bazı belgeler açıklayacağını belirten kardeşi Mathias Pogba hakkında yasal süreç başlatırken, iddialara göre silahlı bir grup Pogba'nın 300 bin Euro'sunu ve kredi kartını çaldılar.

Franceinfo'da yer alan habere göre Paul Pogba, geçtiğimiz günlerde kendisi hakkında bazı belgeler açıklayacağını belirten bir video paylaşan kardeşi Mathias Pogba için şikayette bulundu ve yasal süreç başlattı. 

"Mbappe hakkında da önemli şeyler söyleyeceğim"

Mathias Pogba geçtiğimiz günlerde kardeşi hakkında bazı belgeler açıklayacağını belirterek, "Kardeşimin hayranları, Fransa, Juventus ve Juventus'un sponsorları da dahil olmak üzere tüm dünya bazı gerçeklerin artık farkına varmalı. Kardeşimin hayranlarının gösterdikleri sevgiye değer bir insan olup olmadığını bilmesi gerekiyor. Sanırım sözlerim birçok insanı ilgilendirecek. Mbappe hakında da önemli şeyler söyleyeceğim. Birçok unsur ve tanık söyleyeceklerimi doğruluyor" ifadelerini kullanmıştı.

İddialara göre Pogba ayrıca, kardeşi Mathias'ın da dahil olduğu bir çete tarafından defalarca tehdit edildi. Bununla birlikte aralarında silahlı kişilerin bulunduğu bir grubun, Pogba'dan 13 milyon Euro talep ettiği ve hatta futbolcunun 300 bin Euro ve ekstradan kredi kartını çaldığı ileri sürüldü.
 

YORUMLAR

  • 0 Yorum