Pepe'de Quaresma da devrede

Beşiktaş’ta Pepe transferi mutlu sona yaklaşıyor. Defansa yapılacak takviye için kolları sıvayan siyah-beyazlılar Real Madrid'den ayrılan Pepe için son görüşmelerde son noktaya gelmiş durumda.

Pepe'de Quaresma da devrede
24 Haziran 2017 - 19:36

Şu anda Rusya’da Portekiz Milli takımı ile Konfederasyonlar Kupası’nda mücadele veren Pepe’nin, siyah beyazlı kulübün teklifine sıcak baktığı öğrenildi. Bu durumu kolaylaştıran bir diğer unsurun ise milli takımdan yakın arkadaşı Ricardo Quaresma'dan olduğu gelen bilgiler arasında. 

Portekizli defans oyuncusunun, yakın arkadaşı Quaresma'dan Beşiktaş ve İstanbul'la ilgili geniş bilgiler aldığı ve kararında bu detayların etkili olduğu öğrenildi.

Pepe konusunda yapılacak son görüşmenin ayrıntıları beklenirken, Marcelo için Lyon ile yapılan görüşmelerde şu ana kadar sonuç çıkmadı. beIN Sports’un haberine göre, Marcelo'nun takımda kalmasının kesinleşmesinin ardından, transferin defans kısmı tamamlanmış olacak.

Yeni sezon için yapılacak kamp çalışmalarında transferlerin yetişmesi için yoğun çaba harcayan yönetim, bir kanat bir de forvet transferi gerçekleştirecek.

Abuobakar konusunda ise şu ana kadar yapılan temaslarda istediğini elde edemeyen siyah-beyazlı yönetim, yeni isimlere yönelebilir. 

Listesinde birçok isim bulunduran Beşiktaş'ta Kamerunlu yıldızın durumu belli olduktan sonra harekete geçileceği iddia edildi. 


YORUMLAR

  • 0 Yorum