Pepe Kartal'a imzayı atıyor

Beşiktaş, Pepe transferine artık çok yakın. Real Madrid'le sözleşmesi biten dünyaca ünlü stoperle anlaşma sağlayan siyah-beyazlılar futbolcuyla el sıkıştı, iş imzaya kaldı. Portekizli yıldızla Konfederasyonlar Kupası’nın ardından sözleşme imzalaması bekleniyor.

Pepe Kartal'a imzayı atıyor
25 Haziran 2017 - 15:17

Beşiktaş’ta Şenol Güneş’in en az bir stoper takviyesi istemesi üzerine bir süredir görüşmeler gerçekleştirilirken, Pepe transferinde önemli adımlar atıldı. 10 yıldır formasını giydiği Real Madrid’le sözleşmesi sona eren ve bonservis bedeli bulunmayan Pepe’nin, siyah-beyazlıların teklifini kabul ettiği öğrenildi.

 Beşiktaşlı yöneticilerin, Portekizli yıldıza iki yıl için 10 milyon euroluk teklif yaptıkları iddia edildi. Milliyet’in haberine göre. Paris Saint Germain ve Inter’in de uzun süredir renklerine bağlamaya çalıştığı 34 yaşındaki yıldız futbolcunun, Quaresma’dan Beşiktaş hakkında çok olumlu bilgiler aldığı ve Türkiye’ye gelmeye sıcak baktığı ifade edildi. 

KUPANIN ARDINDAN GELİYOR

Siyah-beyazlı kulüple maddi konularda anlaşmaya varan Pepe’nin, 2017 Konfederasyonlar Kupası’nın ardından İstanbul’a geleceği ifade edildi. Tecrübeli futbolcunun İstanbul’daki son görüşmelerin ardından kendisini iki yıllığına Beşiktaşlı yapacak resmi sözleşmeye imza atacağı belirtildi. Portekizli’nin Real Madrid’le sözleşmesi 30 Haziran Cuma günü bitecek.


YORUMLAR

  • 0 Yorum