Pepe: Kazanmak için buradayım

Beşiktaş'ın dünyaca ünlü transferi Pepe, “Bugüne kadar oynadığım takımlarda formayı nasıl son damlaya kadar terlettiysem, Beşiktaş'ta da aynı şeyi yapacağım” açıklamasında bulundu.

Pepe: Kazanmak için buradayım
27 Temmuz 2017 - 16:12

Siyah-beyazlı takıma bu sezon gelen dünyaca ünlü stoper Kepler Laveran Lima Ferreira, (Pepe), Beşiktaş’a başarılar kazanmak için geldiğini ifade etti.

Portekizli milli yıldız, beIN Sports'a yaptığı açıklamada, Beşiktaş'ta olmanın mutluluğunu yaşadığını belirterek, “Çok özel duygular içerisindeyim. Fantastik günler geçiriyorum. Günde çift antrenman yapıyoruz. Çok güzel ve sıkı çalışıyoruz. Önümüzde Süper Kupa maçı var. Kupayı kazanmak istiyoruz” diye konuştu. 


“BU İLGİYE İHTİYACIM VARDI”

Kariyerinde futbolda birçok başarı yaşadığını anlatan Pepe, transfer süreciyle ilgili olarak, “Büyük takımlar benimle ilgileniyordu, teklif de yaptılar. İstenmek her zaman çok güzel bir duygu. Bu süreç içerisinde Beşiktaş'ın bana gösterdiği ilgi ve sevgi gerçekten çok önemliydi. Buna ihtiyacım vardı. Transfer sürecinde internet üzerinden gönderilen mesajlar çok etkiliydi. Sadece bana değil, aileme gösterilen sevgi gösterisi gerçekten çok güzeldi. Özellikle Vadafone Park'ı gördükten sonra buraya gelmem çok daha kolay oldu” yorumunu yaptı.

“DEFALARCA ANLATTI”

Gelmeden önce Quaresma ile görüştüğünü aktaran yıldız oyuncu, “Takım içindeki atmosferi sordum. Beşiktaş'ın iyi bir yapılanması olduğundan haberim vardı. Kendisiyle uzun zamandır milli takımda oynuyoruz. Daha önce de konuşmuştuk. Türkiye ve Beşiktaş'ın çok güzel olduğunu daha önce bana defalarca anlatmıştı” ifadelerini kullandı. 


“PROFESYONELİM”

Takımı için elinden geleni yapacağı anlatan Pepe, “Profesyonelim. İşimi göstermek için buradayım. Takım arkadaşlarıma ve Beşiktaş'a yardım edeceğim. Kazanmak için buradayım” dedi. 

Taraftarlara da mesaj gönderen Pepe, “Beşiktaş'a inanmaya devam etsinler. Bugüne kadar oynadığım takımlarda formayı nasıl son damlaya kadar terlettiysem, Beşiktaş'ta da aynı şeyi yapacağım” açıklamasında bulundu. 


“LİGE ODAKLANMALIYIZ”

Kaliteli bir kadroya sahip olduklarını anlatan Portekizli futbolcu, yeni sezon hedefleriyle ilgili şu açıklamaları yaptı:

“Tamamen lige odaklanmamız lazım. Tecrübelerime dayanarak konuşuyorum; Real Madrid ile ligde iyi gittiğimiz zamanda bunu Şampiyonlar Ligi'ne de yansıttık. Devre arasına kadar lige odaklanmamız lazım. Ligde iyi olursak, Şampiyonlar Ligi'nde ilk hedef olan gruplardan çıkmayı başarırız. Bizim için en önemlisi lig. Şampiyonlar Ligi'nde gruptan çıkmayı başarırsak, sonra maç maç değerlendirip hayal kurmaya başlayabiliriz”


“ZOR BİRİ DEĞİLİM”

Zor bir yapıya sahip olmadığını dile getiren Portekizli milli oyuncu, “Çok basit bir insanım, sade alışkanlıklarım var. Bunları karşılamak çok zor değil. Küçük, basit şeylerle mutlu olabiliyorum. Zaten kısa zaman içinde bunu göreceksiniz. Türkiye'nin büyük bir kulübündeyim. Beşiktaş formasını giymek ve Beşiktaş taraftarını temsil etmek benim için yeterli bir motivasyon” dedi


“REAL’E KARŞI OYNAMAK İYİ OLURDU”

Pepe, “Şampiyonlar Ligi'nde birinci torbadan Real Madrid ya da Barcelona gelse, hangisini tercih ederdin” sorusuna “Kesinlikle bir tercihim yok. Şu anda iyi hazırlanmamız lazım. Eski takımıma ve arkadaşlarıma karşı oynamak benim için güzel olurdu” diyerek açıklamalarına noktayı koydu.


YORUMLAR

  • 0 Yorum