Pepe'yı Quaresma bitiriyor

Konfederasyonlar Kupası’nda Şili’ye mlağlup olan ve final oynama şansını kaçıran Portekiz’in ünlü futbolcusuna teklif yapan Beşiktaş, imza parası konusunda henüz anlaşamadığı tecrübeli stoper için Quaresma’yı devreye soktu.

Pepe'yı Quaresma bitiriyor
30 Haziran 2017 - 09:19

Real Madrid’le sözleşmesi sona eren ve bonservisi elinden olan tecrübeli stoper Pepe için siyah-beyazlı takımın inadı sürüyor. Siyah-Beyazlılar, Portekizli yıldıza son olarak menaceri Jorge Mendes vasıtasıyla iki yıllık anlaşma için senelik 3.5 milyon euro ve imza parası olarak da 2.5 milyon euro teklifini iletmişti.

Şu sıralar 34 yaşındaki yıldızın imza parası konusunda bir miktar daha fazla bir rakam talep ettiği gelen bilgiler arasında. Pepe’nin, bu konuda 5 milyon euroda direttiği öğrenildi.

ORMAN DEVREDE

Beşiktaş’ın başkanı Fikret Orman ve kurmayları ise orta yolu bulmak için pazarlıkları hızlandırdığı iddia ediliyor. 

Konfederasyon Kupası’nda ülkesi Portekiz’in kadrosunda bulunan Pepe’nin, yarı finalde Şili’ye yenilmelerinin ardından geleceğine daha fazla odaklandığı öğrenilirken, bu sırada ise devreye en yakın arkadaşlarından birisi olan Quaresma’nın girdiği belirtildi.

Kara Kartal’ın, Quaresma’dan, Pepe’yi ikna etmesi konusunda destek istediği ve bu konuda futbolcusundan olumlu yanıt aldığı öğrenildi. 

Q7’nin, milli takım kampında birlikte olduğu takım arkadaşına Beşiktaş ve İstanbul hakkında çok olumlu şeyler anlattığı ifade edildi. Pepe’ye bir bakıma buraya gelmesi için baskı yapan Quaresma’nın, Pepe’yi en az Beşiktaş kadar takımda görmek istediği ifade ediliyor.

DEVLER İSTİYOR

Real Madrid’le yollarını ayırmasının ardından Pepe’ye, başka takımların da talip olduğu biliniyor. Fransız ekibi PSG’nin ismi ön plana çıkıyordu. Fanatik’in haberine göre, PSG’nin yanı sıra İtalyan temsilcisi İnter’in, Pepe’yi kadrosunda görmek istediği iddia ediliyor. 

Siyah- Beyazlılar dışında bu iki kulübün de, Pepe’nin menajeriyle şartları görüştükleri öğrenildi. 

Önümüzdeki birkaç hafta içinde 34 yaşındaki savunma oyuncusunun geleceğinin netleşmesi bekleniyor. 


YORUMLAR

  • 0 Yorum