Pereira'dan Samatta ve transfer sözleri

Vitor Pereira, Avrupa Ligi'ndeki HJK Helsinki maçı öncesi basın toplantısında takımın durumu, rakipleri ve transfer konusunda açıklamalarda bulundu.

Pereira'dan Samatta ve transfer sözleri
18 Ağustos 2021 - 15:42
Fenerbahçe Teknik Direktörü Vitor Pereira, UEFA Avrupa Ligi eleme turundaki HJK Helsinki maçı öncesi basın toplantısında açıklamalarda bulundu.

Vitor Pereira, transfer dönemi, HJK Helsinki maçı ve Samatta'nın durumuyla ilgili konuştu.

Tecrübeli teknik adam rakipleri HJK Helsinki'yi ''HJK Helsinki, fiziksel olarak iyi bir takım ve önemli oyuncuları var. Ligleri başladığı için avantaja sahipler. Taraftarlarımızın önünde ikinci maç öncesi iyi bir sonuç almamız gerekiyor'' sözleriyle değerlendirdi.

Transfer dönemi ve oynatmak istediği oyun hakkında da konuşan Portekizli ''Transfer dönemi herkes için zordur. Kulübümüz çok çalışıyor, dengeli ve yarışmacı bir takım kurmaya çalışıyorlar. Gol atabilen, toplu ve topsuz oyunu iyi oynayabilen bir forvet oyuncusu istiyorum. Aslında bütün futbolcularımdan zeki ve futbolu bilen, takıma kalite katabilecek oyuncular olmalarını istiyorum. Çünkü ben güzel futbol oynanmasını istiyorum'' dedi.

''Samatta çok gol atacak''

Samatta konusuna da değinen Pereira, ''Samatta, iyi bir futbolcu. Öz güvenin insanın içinden gelmesi gerekiyor. Samatta da iyi çalışıyor ve bence öz güveni yerine geldiğinde Belçika'da olduğu gibi çok fazla gol atacak'' ifadelerini kullandı.

YORUMLAR

  • 0 Yorum