Pereira yeni adresi Fransa

Bundesliga 2. Lig ekiplerinden 1860 Münih’i çalıştıran Vitor Pereira, takımı 3. Lig’e düşürmekten alıkoyamamıştı. Kulüpteki geleceği belirsiz olan Pereira için rota Fransa.

Pereira yeni adresi Fransa
08 Haziran 2017 - 13:45

2015-2016 sezonunda ülkemizde Fenerbahçe'yi çalıştıran Pereira, bu sezon Bundesliga 2 ekiplerinden 1860 Münih'te görevine devam etti. Alman temsilcisi ile küme düşen teknik adam için Fransa’dan bir iddia ortaya atıldı.

Ligue 1’de Monaco’nun şampiyon bitirdiği sezonu 7. sırada tamamlayan Nantes, Portekizli teknik adam Sergio Conceiçao'nun Porto'yla anılması Pereira’yı işaret etti. Nantes bu gelişmeden sonra Vitor Pereira’yı yakın takibe aldı.

Bu sezon aldığı kötü sonuçların ardından 1860 Münih'le 3. Lig'e düşen Vitor Pereira’nın görevinden ayrılması bekleniyor.  48 yaşındaki teknik adam, Ligue 1 takımlarından Nantes'la temasta.

FRANSIZ BASINI YAZDI

France Football'da yer alan habere göre Nantes, Vitor Pereira'nın yanı sıra, Pedro Martins, Paulo Sousa ve Paulo Bento gibi isimlerle de kontak halinde.

Nantes kadrosunda bir dönem Türkiye'de forma giyen Nakoulma ve Galatasaray'da 1 dakika bile oynamadan takımdan ayrılan Sightdorsson gibi isimleri barındırıyor. 

YORUMLAR

  • 0 Yorum