Philipe Coutinho Bayern Münih'te

Barcelona ile 2023 yılına kadar kontratı bulunan Coutinho yapılan anlaşma gereği 1 yıl kiralık olarak Bayern Münih'te forma giyecek. Bayern Münih Başkanı Karl-Heinz Rummenigge yaptığı açıklamada, Arjen Robben'le görüştükten sonra 10 numaralı formayı Coutinho'ya verme kararını aldıklarını belirtti.

Philipe Coutinho Bayern Münih'te
19 Ağustos 2019 - 14:45 - Güncelleme: 19 Ağustos 2019 - 16:21

Almanya Bundesliga'da sezonun ilk haftasında kendi sahasında Hertha Berlin ile 2-2 berabere kalan, Almanya Süper Kupası'nda da Dortmund'a 2-0 yenilen Bayern Münih Barcelona'nın Brezilyalı yıldızı Philipe Coutinho'yu kiralık olarak kadrosuna kattı.

Barcelona ile 2023 yılına kadar kontratı bulunan Coutinho yapılan anlaşma gereği 1 yıl kiralık olarak Bayern Münih'te forma giyecek.

Barcelona Kulübü, Coutinho'yu 8.5 milyon Euro bedelle ile Bayern Münih'e 1 yıllığına kiraladığını açıkladı. Katalan ekibi, oyuncunun satın alma opsiyonunun da 120 milyon Euro olduğunu duyurdu.

Daha önce İtalya, İngiltere ve İspanya liglerinde oynayan Brezilyalı yıldız Avrupa'nın dördüncü büyük liginde de forma giyme şansını yakalamış oldu.

Coutinho geçtiğimiz sezon Barcelona formasıyla oynadığı 54 resmi maçta 11 gol 5 asistlik performans göstermişti.

Bayern Münih Başkanı Karl-Heinz Rummenigge yaptığı açıklamada, Arjen Robben'le görüştükten sonra 10 numaralı formayı Coutinho'ya verme kararını aldıklarını belirtti.

YORUMLAR

  • 0 Yorum