Phillip Cocu futbolcularla özel konuşma yaptı

Fenerbahçe'nin Hollandalı teknik direktörü, oyuncuları ile beraber yaptığı sohbette kendilerinden galibiyet serisi yakalamalarını istedi.

Phillip Cocu futbolcularla özel konuşma yaptı
27 Eylül 2018 - 13:09

Dinamo Zagreb yenilgisi sonrası ağır eleştiriler alan ancak Beşiktaş derbisinde oynattığı futbol sonrası yönetimin desteğini kazanan teknik direktör Phillip Cocu, motivasyon turlarına başladı.

Fanatik Gazetesi'nden Yusuf Dursun'un haberine göre, Fenerbahçe'nin hocası, Samandıra'da dünkü idman öncesi oyuncularıyla bir toplantı yaptı. 'İstikrar' kelimesinin altını çizen Cocu, kendilerini zorlu bir haftanın beklediğini ifade etti.

Genç çalıştırıcı, "Ligde ve Avrupa'da üst üste maçlar oynayacağız. Yakalayacağımız bir galibiyet serisi, her şeyi değiştirir. Öncelikle Rizespor deplasmanına odaklanacağız. Rakibimiz ligin dibinde ancak ayağa kalkmak isteyeceklerdir. Dikkatli olmak zorundayız" diye konuştu. UEFA Avrupa Ligi'ndeki Trnava maçının büyük fırsat olduğunu belirten Hollandalı çalıştırıcı sözlerine şöyle devam etti:

'Üst üste kazanırsak her şey yeniden başlar'

"Spartak Trnava'yı evimizdeki yenip, ayağa kalkmak zorundayız. Alacağımız galibiyet, grupta her şeyi yeniden başlatır. Artık bize yakışan sonuçlar alalım. Üst üste iki galibiyet hem camiaya moral kazandırır hem de bizi ayağa kaldırır. Beklentilere karşılık vermek zorundayız."

Fenerbahçe ligin 7. Hafta'sında Çaykur Rizespor ile deplasmanda karşılaştıktan sonra 4 Ekim Perşembe akşamı UEFA Avrupa Ligi D Grubu ikinci maçında Spartak Trnava'yı konuk edecek.

YORUMLAR

  • 0 Yorum