Pique'den geri adım: Bizim liderimiz Messi

Geçtiğimiz günlerde kişisel sosyal medya hesabından Neymar’ın durumu ile ilgili açıklama yapan Pique, geri adım attı.

Pique'den geri adım: Bizim liderimiz Messi
26 Temmuz 2017 - 16:13

Barcelona’nın takım kaptanı, geçtiğimiz günlerde instagram hesabından PSG’ye transfer olacağı konuşulan Neymar ile bir fotoğraf paylaşmış ve ‘Kalıyor’ demişti.

“BANA DÜŞMEZ”

Barcelona’nın takım kaptanı Gerard Pique, sosyal medya hesabından Neymar ile birlikte bir fotoğraf paylaşmış ve altına ‘’Kalıyor’ diye bir not düşmüştü. Bunun ardından İspanyol basınında Neymar’ın bu paylaşıma şaşırdığı iddia edilmişti. Bu paylaşımının maksadını aştığını savunan Pique yaptığı açıkamada, “Konuşmalarımızdan edindiğim izlenimler paylaştım. Neymar’ın ne düşündüğünü bilmiyorum. Ama bilsem de açıklamak bana düşmezdi” diye konuştu.

“LİDERİMİZ MESSİ”

Neymar’ın takımdan ayrılmak istemesi gibi bir düşüncesi olduğu takdirde buna saygıyla yaklaşacağını belirten Gerard Pique, “Neymar’ın başka bir takımın lideri olmak istemesi normal. Barcelona’a bunu yapamaz. Lionel Messi bu takımda oynadığı sürece, bizim liderimiz o olacak” dedi.

Tam adı Neymar da Silva Santos Junior olan Neymar 2013-14 sezonu başında Brezilya'nın Santos kulübünden transfer edilmişti.

YORUMLAR

  • 0 Yorum