Planlar değişti, iki takviye birden

Galatasaray'da Avrupa maçlarında Fernando Muslera'nın formsuzluğu yaşanırken Okun Kocuk pişmanlığı yaşanıyor. Sarı-kırmızılılar, ayrıca hücum hattında da Falcao, Diagne'nin yetersiz performanları nedeniyle hem kaleye hem de forvete takviye yapmaya hazırlanıyor.

Planlar değişti, iki takviye birden
07 Ağustos 2021 - 12:22
Şu ana kadar 7 oyuncuyu kadrosuna katan Galatasaray, yeni sezona kaleci ve forvet sorunuyla başladı. Sarı-kırmızılı teknik heyet ve yönetim ise hayal kırıklığı yaşanan PSV ile St. Johnstone maçlarını dikkate alarak forvet ve kaleye takviye kararı verdi.

Falcao ile yollarını ayıracak Cimbom'da Diagne satış listesinde. Mohamed ise teknik direktör Fatih Terim tarafından birinci forvet olarak görülmüyor.

Okan'ı yolladıklarına pişmanlar

Golcü arayışlarına başlayan Galatasaray'ın gündemine Lorient'ten Moffi girdi. 22 yaşındaki Nijeryalı için maliyet araştırması başlatıldı.

Sarı-kırmızılılar, yedek kalecisi Okan Kocuk'u gönderdiklerine de pişman oldu. Muslera'nın formsuzluğu ise Avrupa'daki üç maçta pahalıya patladı. Teknik heyete göre Uruguaylı eldivendeki düşüşün sebebi psikolojik.

Muslera'nın aklı Skoda'ya gitti

Muslera'nın bir sene önce Rize maçında Skoda ile girdiği ve ayağının kırıldığı pozisyonu hâlâ hafızasından silemediği düşünülüyor.

St. Johnstone maçındaki benzer ikili mücadelede aklı Skoda'ya giden Muslera, temkinli davranınca sektirdiği topu rakibine kaptırdı ve penaltıya sebep olarak Aslan'ı 10 kişi bıraktı.

Göztepe'den İrfan Can Eğribayat başta olmak üzere gelecek vadeden yerli kaleciler Galatasaray'ın transfer listesine eklendi.

16 yaşındaki Jankat mecburen kadroda

Muslera'nın cezalı olduğu St. Johnstone rövanşı öncesinde kalede büyük panik yaşanıyor. Okan Kocuk'u Giresunspor'a kiralayan sarı-kırmzılılar, diğer yedek kalecisi Fatih Öztürk'ün ismini de UEFA listesine yazdırmadı.

İskoçya'daki maça İsmail Çipe ve Berk Balaban dışında altyapıdan 16 yaşındaki Jankat Yılmaz götürülecek. Camiada Fatih Öztürk'ün kadroya alınmaması şaşkınlıkla karşılanırken kaleci antrenörü Fadıl Koşutan genç eldivenleri bu kritik maça hazırlayacak.(Sabah)

YORUMLAR

  • 0 Yorum