Pochettino, Manchester United'ı mı bekliyor?

Ole Gunnar Solskjaer'in ayrılığı sonrası yeni teknik direktör arayışında olan Manchester United için flaş iddialar gelmeye devam ediyor.

Pochettino, Manchester United'ı mı bekliyor?
23 Kasım 2021 - 03:44 - Güncelleme: 23 Kasım 2021 - 07:44
Manchester United'ın yeni teknik direktörü kim olacak? Avrupa futbolunun cevabını en çok merak ettiği soruların başında bu soru geliyor. Adaylara bir yeni isim daha eklenmiş durumda: Mauricio Pochettino...

PSG'nin başında olan Arjantinli teknik direktörün, önümüzdeki sezondan itibaren Manchester United'ı çalıştırmaya sıcak baktığı ve MANU için PSG'den ayrılabileceği belirtildi.

''Ona 5 yıllık bir teklif sunun, kabul edecektir''

Manchester United'ın eski oyuncularından Gary Neville, SKY Sports'a açıklamalarda bulunurken ''Bence Pochettino, yarın beş yıllık bir anlaşmayla Manchester United'a gelmek için PSG'den ayrılabilir. PSG'de her şeye sezon sezon bakılıyor. Şampiyonlar Ligi'ni alamazsanız başarısız sayılıyorsunuz. Pochettino, bir plan görmek ister. Manchester United'da bunu görebilir. Eğer ona 5 yıllık bir plan sunarsanız hemen teklifi kabul eder.'' diye konuştu.

Pochettino'nun ismi geçtiğimiz yıllarda da Manchester United ile anılmıştı. Pochettino, Tottenham'dan ayrıldıktan sonra bir süre boşta kalmış, ardından PSG'nin başına geçmişti.

YORUMLAR

  • 0 Yorum