Podolski'den Galatasaray tahmini!

Galatasaray'ın eski yıldızlarından Lukas Podolski, Şampiyonlar Ligi'ndeki Manchester United maçı öncesi sarı-kırmızılı şansını değerlendirdi. Daha önce birçok kez Manchester United'a karşı birçok kez forma giymiş olan Podolski, Galatasaray'ın grubu 2. sırada tamamlayabileceğini söyledi.

Podolski'den Galatasaray tahmini!
03 Ekim 2023 - 00:44
Futbol kariyerine Polonya'da devam eden Galatasaray’ın eski yıldızlarından Lukas Podolski, UEFA Şampiyonlar Ligi A Grubu’nda Manchester United ile oynanacak maç öncesinde dikkat çekici açıklamalar yaptı.

Galatasaray, Arsenal, Bayern Münih formalarıyla birçok kez Şampiyonlar Ligi’nde görev yapan Lukas Podolski, sarı-kırmızılı takımın bu gruptan ikinci olarak çıkabileceğini söyledi.

''Galatasaray çok iyi bir kadro kurdu''

Manchester United maçı öncesi sarı-kırmızılı takımın şansını değerlendiren Podolski, ''Zor bir grup ve üst tura çıkmak kolay olmayacak. Galatasaray’ın bu sezon maçlarını izledim, bu sezon çok iyi bir kadro kurdular. Şampiyonlar Ligi’nde her takımın şansı olabiliyor ama Galatasaray gerçekten iyi oyunculara sahip. Avrupa kupalarındaki birçok takımdan daha iyi oyunculara sahipler. Kalbim Galatasaray ile'' ifadelerini kullandı.

''Galatasaray taraftarının yarattığı atmosfer...''

Galatasaray için Bayern Münih ve Manchester United ile İstanbul’da oynayacağı maçların önemine vurgu yapan Lukas Podolski, ''Manchester United güçlü bir takım, zorlu bir rakip. Kolay olmayacak ama özellikle iç saha maçları çok önemli. Galatasaray taraftarına bu maçlarda büyük iş düşüyor. Benim dönemimde de çok iyi maçlar oynadık, taraftarımız 12. oyuncu gibi olurdu bizim için. İstanbul’da Galatasaray taraftarının yarattığı atmosferde oynamak rakipler için kolay değil. İstanbul’da taraftarımızın yarattığı atmosferi asla unutamam'' dedi.

''Bayern birinci, Galatasaray ikinci''

Grup maçları sonunda oluşacak sıralamayla ilgili de tahminde bulunan Lukas Podolski ''Bayern Münih’in grubu lider bitireceğini, Galatasaray’ın ise gruptan ikinci olarak çıkacağını düşünüyorum. Manchester United üçüncü sırada yer alır'' dedi.
Manchester United - Galatasaray maçı ne zaman

Galatasaray, 3 Ekim Salı akşamı UEFA Şampiyonlar Ligi A Grubu 2. hafta maçında Old Trafford’da Manchester United ile karşı karşıya gelecek. Manchester United ile Galatasaray arasındaki mücadele 22:00'de başlayacak ve EXXEN platformundan yayınlanacak. Temsilcimiz grupta oynadığı ilk maçta Kopenhag ile 2-2 berabere kalmış, Manchester United ise Bayern Münih’e 4-3 mağlup olmuştu.

YORUMLAR

  • 0 Yorum