Podolski, Mesut Özil'i anlattı

Antalyaspor'un tecrübeli oyuncusu Lukas Podolski, eski takım arkadaşı Mesut Özil'den övgü dolu sözlerle bahsetti.

Podolski, Mesut Özil'i anlattı
04 Mart 2021 - 12:08
Süper Lig'de Antalyaspor forması giyen tecrübeli Alman golcü Lukas Podolski, eski takım arkadaşı Mesut Özil hakkında açıklamalarda bulundu.

Lukas Podolski, Fanatik'e verdiği röportajında Mesut Özil'in bireysel yanlarından övgü dolu sözlerle bahsederken, şampiyonluk yarışını da değerlendirdi.

İlk olarak eski takım arkadaşı Mesut Özil hakkında konuşan Podolski ''Çok iyi bir sol ayağı ve oyun görüşü var. Kilit paslar atabiliyor. Sadece son paslardan bahsetmiyorum. Takım için doğru kararları verir ve mükemmel bir tekniği vardır. Bunlar onun en önemli özellikleri. Kariyerinde Almanya Milli Takımı'nda ve çok iyi kulüplerde forma giydi. Gerçek olan; onun harika bir oyuncu olması, Dünya Kupası'nı kazanması, iyi takımlarda oynaması ve başardıkları. Başka söylenecek bir şey yok. Onunla çok iyi bir dostluğumuz var. Arsenal'de ve Almanya Milli Takımı'nda uzun yıllar beraber oynadık ve çok başarılı olduk. Özellikle milli takım kamplarında çok güzel zamanlar geçirdik'' ifadelerini kullandı.

''Yarışta bu sezon 4 takım var''

Süper Lig'deki şampiyonluk yarışını da yorumlayan Podolski ''Şampiyonluk için iyi oyuncular sizi bazen başarıya götürüyor ama tek bir futbolcu, size her zaman kupalar kazandıramaz. Bu sezon yarışta 4 takım var ve puan farkı da az. Trabzonspor, Fenerbahçe'ye kaybederek avantaj kaybetti ama hâlâ çok maç var. Yoğun bir sezon geçiriyoruz. Mental anlamda çok iyi olmak gerek. Genelde insanlar her hafta alınan skorlar üzerine konuşuyor ama lig bir maraton gibidir. Sakatlık, koronavirüs, kartlar ve hakem kararları da sonuca etki edecek'' dedi.

YORUMLAR

  • 0 Yorum