Polonyalı golcü Piatek, İstanbul'a geliyor!

Gelecek sezon için transfer çalışmalarını sürdüren Medipol Başakşehir, bir dönem Milan forması da giyen Polonyalı golcü Krzysztof Piatek'i İstanbul'a davet etti.

Polonyalı golcü Piatek, İstanbul'a geliyor!
17 Temmuz 2023 - 15:43
Spor Toto Süper Lig takımlarından Medipol Başakşehir, golcü transferi için kararını verdi! Krzysztof Piatek, İstanbul'a davet edildi.

İtalya'da Genoa formasıyla gösterdiği performansla 35 Milyon euroya Milan'a transfer olan, sonrasında 24 milyon euroya Almanya Ligi takımlarından Hertha Berlin'in yolunu tutan Krzysztof Piatek, Başakşehir ile görüştü.

Emre Belözoğlu ile görüştü

Geçen sezon İtalya'da Salernitana'da kiralık olarak forma giyen ve 33 maçta 4 gol, 5 asistlik performans sergileyen 28 yaşındaki Polonyalı golcü, transferi öncesinde teknik direktör Emre Belözoğlu ile görüştü. Olumlu geçen görüşmenin ardından Krzysztof Piatek, İstanbul'a davet edildi.

Anlaşma şartları

Hertha Berlin ile 2025 yılına kadar sözleşmesi olan Krzysztof Piatek için Başakşehir, Alman ekibine ödeme yapmayacak. Başakşehir, ligdeki başarı durumuna göre sezon sonunda Hertha Berlin'e bonus ödeyecek.

Alman ekibinde kamp kadrosuna alınmayan Krzysztof Piatek, kısa bir süre içerisinde İstanbul'a gelecek ve sağlık kontrollerinden geçtikten sonra 1 yıllık kontratın altına imza atacak.

(Sporx)

YORUMLAR

  • 0 Yorum