Prekazi'den şaşırtan Belhanda cevabı; 'O kim?'

Galatasaray'ın efsanelerinden Cevad Prekazi, Ajansspor'a verdiği röportajında Belhanda ile ilgili çarpıcı ifadeler kullandı.

Prekazi'den şaşırtan Belhanda cevabı; 'O kim?'
19 Ocak 2021 - 11:21
Galatasaray'ın gelmiş geçmiş en iyi yabancı futbolcuları arasında gösterilen, o dönem Türkiye'deki en iyi sol ayaklı oyunculardan biri olan Cevad Prekazi, Ahmet Uykan'ın Ajansspor için Maskesiz Söyleşiler programına konuştu.

Cevad Prekazi, birçok farklı konuda açıklamalarda bulunurken, Galatasaray'ın transfer gündemini ve Belhanda'yı değerlendirdi.

Söyleşinin en dikkat çeken açıklamalarından birini Belhanda için yapan Prekazi, 'Galatasaray'ın 10 numarası Belhanda'yı nasıl buluyorsun?' sorusunu ''O kim? Tanımıyorum ben öyle birini. Kim o? Boşver Belhanda'yı. Ben onu mahalle takımım da bile oynatmam'' sözleriyle yanıtladı.

Galatasaray'ın transfer ihtiyacını da değerlendiren Prekazi, ''Tabii ki en iyisini Fatih Terim bilir, fakat bana göre yeterli değil. Öncelikle Muslera sakatlandığı zaman onun yerine iyi bir kaleci bulamadılar. Çünkü bana göre Muslera takımın yarısı. Stoperleri Beşiktaş derbisinde de gördük; iki golde de büyük hatalar yaptılar. Sağ bek de problem. Orta sahaya da ekstra futbolcu lazım. Bir de forvete takviye gerek'' dedi.

YORUMLAR

  • 0 Yorum