Premier League ekibinin Osayi-Samuel ısrarı sürüyor!

Fenerbahçe'de gösterdiği performansla Avrupa'dan birçok kulübün dikkatini çeken Bright Osayi-Samuel, Premier League ekiplerinin de yakın takibinde.

Premier League ekibinin Osayi-Samuel ısrarı sürüyor!
06 Mart 2024 - 11:31 - Güncelleme: 06 Mart 2024 - 11:32
Fenerbahçe'de kariyerinin en skorer dönemine yaklaşan Bright Osayi-Samuel'le Premier Lig ekibi Crystal Palace yakından ilgileniyor.

Palace, Samuel'den vazgeçmiyor

Crystal Palace, ara transfer döneminde Bright Osayi-Samuel için Fenerbahçe'ye teklif yapmış ancak olumsuz yanıt almıştı. İngiliz ekibi bunun üzerine Genk'ten Daniel Munoz'u 8 milyon Euro'ya kadrosuna kattı. Ancak Bordo-Mavililer'in Samuel'den vazgeçmedikleri öğrenildi. Crystal Palace'ın Nijeryalı futbolcuyu takip etmeyi sürdürdüğü belirtildi. İngiliz ekibinin, sezon sonunda Osayi-Samuel için bir kez daha Sarı-Lacivertliler'in kapısını çalması bekleniyor.

Sezon performansı

Bright Osayi Samuel, bu sezon Fenerbahçe'de 26 resmi maçta forma şansı buldu. Samuel, bu karşılaşmalarda 3 gol sevinci yaşadı. Nijeryalı savunmacı aynı süreçte 4 asist üretti.

2020-2021 sezonunda takıma geldi

Bright Osayi Samuel'in Fenerbahçe ile olan sözleşmesi 30 Haziran 2025'te sona erecek. 25 yaşındaki futbolcunun güncel piyasa değeri 8 milyon Euro.

Blackpool altyapısında futbola başlayan Bright Osayi Samuel, daha sonra QPR forması da giydi. Fenerbahçe, 2020-2021 sezonu devre arasında 508 bin Euro karşılığında Nijeryalı oyuncuyu kadrosuna dahil etti.

(Fanatik)

YORUMLAR

  • 0 Yorum