Premier League iyi ki geri gelmiş!

Son 5 dakikasına 0-0 girilen Watford - Leicester City bir anda alev aldı, mücadele 1-1 eşitlikle sona erdi.

Premier League iyi ki geri gelmiş!
20 Haziran 2020 - 14:50

Premier League'in 30. haftasında Leicester City, Watford deplasmanına konuk oldu. 89 dakika golsüz geçildi ama ardından maç resmen alev aldı.

Leicester City, sol bek Ben Chilewell'in 90. dakikada 90'a attığı golle üstünlüğü ele geçirdi. Bu harika golün ardından Watford, 90+3. dakikada kullanılan kornerde Craig Dawson'ın rövaşatasıyla beraberliği yakaladı ve karşılaşma 1-1 sona erdi.

2. sıradaki yerini koruyan Leicester puanını 54, ligde kalma mücadelesi veren Watford ise 28 yaptı. 

Çağlar Söyüncü'nün yeni imajı: 'Savaşçı'

İmaj değişikliği ile dikkat çeken ve saçı için maç öncesi Leicester City taraftarlarının ''Savaşçıya benzemiş, son samuray gibi'' yorumları yaptığı Çağlar Söyüncü, 90 dakika sahada kaldı.

Kötü giden maçı değiştiren şut

Karşılaşmanın en dikkat çeken isimlerinden birisi de Ben Chilwell oldu. Transferin gözde isimlerinden İngiliz sol bek, Chelsea ile anlaşmaya çok yakın. Ancak Chilwell, maç boyunca Watford'un durmak bilmeyen kanat oyuncusu Ismaila Sarr karşısında çok zor durumda kaldı. Birebir mücadelelerde Sarr'a geçilen ve pek de iyi bir maç çıkarmayan Chilwell, 90. dakikada attığı golle neden transferde kendisine bu kadar para veriliyor sorusunu da bir nevi cevaplamış oldu. 

Karşılaşmanın son 5 dakikasındaki 2 harika gol, ortaya konan fiziki mücadele Premier League'i ne kadar özlediğimizi bir kez daha hatırlattı. Tekrar hoş geldin futbol!

YORUMLAR

  • 0 Yorum