Premier Lig'de sürprizsiz gece

İngiltere'de şampiyonluk ve Şampiyonlar Ligi'ne katılma yarışı olanca hızıyla sürüyor. Manchester City, Tottenham ve Chelsea dün geceyi 3 puanla kapatan ekipler oldu.

Premier Lig'de sürprizsiz gece
04 Nisan 2019 - 11:03

İngiltere Premier Lig'de 32. Hafta maçlarına dün gece oynanan 3 karşılaşmayla devam edildi.

Geçtiğimiz sezonun şampiyonu Manchester City kendi sahasında Cardiff City'yi 2-0 yenerek tekrar liderlik koltuğuna oturdu. City'nin gollerini Kevin de Bruyne (6) ve Leroy Sane (44) kaydetti.

Bu sonucun ardından Manchester city ligin bitimine 6 hafta kala puanını 80'e yükseltirken, Liverpool 79 puanla ikinci sıraya indi.

Cardiff Cty ise 28 puanla 18. sırada haftayı kapattı.

Gecenin bir başka önemli maçında Tottenham da kendi sahasında Crystal Palace'ı 2-0'lık skorla mağlup etti. Tottenham'ın golleri Son (55) ve Eriksen'den (80) geldi.

Bu sonucun ardından puanını 64'e yükselten Tottenham haftayı 4. sırada kapattı ve Şampiyonlar Ligi'ne doğrundan katılma yarışını sürdürdü.

Şampiyonlar Ligi bileti alma mücadelesindeki bir diğer takım olan Chelsea ise kendi sahasında Brighton'ı 3-0 mağlup etti.

Londra ekibinin gollerini Giroud (38), Hazard (60) ve Loftus-Cheek (63) kaydetti.

Bu sonucun ardından Chelsea puanını 63'e yükselterek haftayı 5. sırada kapattı. Br maçı eksik Brighton ise 31 puanda kaldı.

İngiltere Premier Lig'de puan durumu şöyle:


YORUMLAR

  • 0 Yorum