PSG, Ben Arfa'ya rest çekti

30 yaşındaki Fransız yıldız, Türkiye'ye gelme konusunda kapıları kapattığı iddia edildi. PSG ile alacakları konusunda yaşadığı problem sonrasında Ben Arfa için Fenerbahçe dışında eski kulübü Nice de devreye girdi.

PSG, Ben Arfa'ya rest çekti
29 Ağustos 2017 - 18:43 - Güncelleme: 05 Aralık 2018 - 17:21

30 yaşındaki Fransız yıldız, Türkiye'ye gelme konusunda kapıları kapattığı iddia edildi. PSG ile alacakları konusunda yaşadığı problem sonrasında Ben Arfa için Fenerbahçe dışında eski kulübü Nice de devreye girdi. PSG ile sorunları olan futbolcu, Nice ve Fenerbahçe tekliflerini değerlendirecek.

Ben Arfa Türkiye'yi istemiyor

Fransız golcü, kariyerine Türkiye'de futbol oynayarak devam etmek istemiyor. Bu nedenle, Fransız futbolcu Fenerbahçe'den futbol oynama fikrine yanaşmıyor.

PSG'nin uzun süredir Hatem Ben Arfa'ya gelecek senelerin maaşını da vererek serbest bırakmayı kabul etmemesi, Ben Arfa'yı vazgeçmeye yönlendirdi. Eğer Hatem Ben Arfa gelecek senelerin maaşını da istemekten vazgeçmezse, sözleşmesi bitene dek yeşil sahaya çıkamayacak. 

Ben Arfa'nın uzun süre futboldan uzak kalması ise futbol piyasasından silinmesine neden olabilir. Son 2 senede yeteri kadar forma şansı bulamayan futbolcunun bu seneyi de pas geçmesi halinde hem milli takımda oynayamayacak hem de kendisine yeni kulüp bulduğunda kazancı düşük olacak.

Ben Arfa 7 milyon euro istiyor

Hatem Ben Arfa, PSG'den ayrılmak için 7 milyon euro sözleşme bedeli talep ediyor. Hatem Ben Arfa'nın hem PSG'den sözleşmesinin kalanındaki bedel olan 7 milyon euro'yu talep etmesi, hem yeni kulübünden maaş alacak olması, PSG tarafından kabul edilemez bulundu.

YORUMLAR

  • 0 Yorum