PSG'de kriz büyüyor

Geçtiğimiz hafta PSG'nin Lyon ile karşılaştığı maçta penaltı ve frikileri kullanma konusunda sahada tartışan Neymar-Cavani ikilisinin arasındaki uçurum genişliyor.

PSG'de kriz büyüyor
19 Eylül 2017 - 16:26

Soyunma odasında kavga

Geçtiğimiz hafta Lyon'u 2-0 yendikleri maçta penaltı ve frikileri kimin kullanacağı konusunda saha içinde tarışan Neymar ve Cavani'nin arasındaki tartışma büyüyor. Yıldız ikili, özellikle Cavani'nin kullandığı penaltıdan önce sert bir tartışmaya girmişti. Fransa'nın saygın gazetelerinden L'Equipe, iki futbolcunun maç bitiminde soyunma odasında kavg ettiklerini ve araya takım kaptanı Thiago Silva'nın girmek zorunda kaldığını yazmıştı.

Cavani'nin satılmasını istiyor

Maçın ardından daha önce instagram'dan takip ettiği Edinson Cavani'yi takip etmeyi bırakan Neymar, konuyla ilgili daha da ciddi bir adım atmaya hazırlanıyor. 222 milyon Euro'luk yıldız, iddiaya göre Edinson Cavani'nin satılmasını istiyor. Takımdaki Brezilaylı futbolcuların fazlalığı nedeniyle dışlanabilme olasılığı bulunan Cavani'nin devre arasında gönderilmesini isteyen Neymar'ın, durumla ilgili şikayetini yönetime bildiridiği öne sürüldü.

YORUMLAR

  • 0 Yorum