PSV'de 3 kritik oyuncu var

PSV karşısında avantajlı bir skor almayı hedefleyen Galatasaray'ın dikkat etmesi gereken 3 oyuncuyu değerlendirdik.

PSV'de 3 kritik oyuncu var
21 Temmuz 2021 - 01:13
Galatasaray, UEFA Şampiyonlar Ligi 2. eleme turunda PSV ile karşılaşacakken, sarı-kırmızıların rakip takımda dikkat etmesi gereken 3 kritik isim var.

PSV deplasmanından kaybetmeden dönecek güce sahip olan temsilcimiz Galatasaray, istediği sonucu alabilmek için 3 önemli ismi durdurmak zorunda; Zahavi, Götze ve Madueke.
Erhan Zahavi

PSV'nin geçen sezon kadrosuna kattığı Erhan Zahavi gol yollarındaki en kritik isimlerinden biri. 33 yaşındaki İsrailli golcü tecrübesi ile genç bir takım olan PSV'ye büyük katkı sağladı. Zahavi geçtiğimiz sezon Malen ile çok iyi bir uyum yakalarken ligde 11 gol, 3 asistlik katkı sağladı. Ceza sahası içinde bitiriciliği ile öne çıkan Zahavi hava toplarında da dikkat edilmesi gereken bir isim.
Mario Götze
 
PSV'nin geçen sezon bonservis bedeli ödemeden kadrosuna kattığı Mario Götze, Hollanda ekibine çabuk uyum sağladı. Alman golcü hücuma yakın oynarken, boş alanlarda çok etkili olabiliyor. Götze, geçen sezonu ligde 5 gol, 6 asistlik performansla tamamladı.
 
Noni Madueke
 
PSV'nin erken yaşta altyapısına kattığı Noni Madueke, geçen sezon as kadroda kendi yerini sağlamlaştırdı. Sağ kanatta etkili olan Noni Madueke geçen sezon ligde 7 gol, 6 asistlik performans sergiledi. Top tekniği ile öne çıkan Madueke'nin avantajı, karşısında sol bek pozisyonunda oynayacak ismin belirsiz olması. Galatasaray henüz sol beke transfer yapmazken, o bölgede Ömer Bayram'ın oynama ihtimali bulunuyor.

YORUMLAR

  • 0 Yorum