Quaresma için Çin'den 8 milyon Euro'luk teklif

Adı açıklanmayan bir Çin Süper Lig ekibinin Beşiktaş Kulübü’ne resmi teklif yaparak Portekizli yıldızı istediği öğrenildi.

Quaresma için Çin'den 8 milyon Euro'luk teklif
04 Haziran 2017 - 17:08

Spor Toto Süper Lig’de 2016-2017 sezonunun şampiyonu Beşiktaş’ın yıldız futbolcusu Ricardo Quaresma’ya Çin’den resmi bir transfer teklifi geldi.

Bu sezon Beşiktaş’ın hem lig şampiyonluğunda, hem de UEFA Avrupa Ligi’ndeki çeyrek finale yükselme başarısında önemli payı bulunan 34 yaşındaki Portekizli futbolcu, Çin’den yeni bir teklif aldı. Geride kalan sezonun devre arasında da Çin Süper Ligi’nden 15 milyon Euro’luk teklif geldiği belirtilen yıldız futbolcunun önceki gün de adı açıklanmayan bir kulüpten 8 milyon Euro tutarında yeni bir teklif aldığı öğrenildi.

HEMEN QUARESMA’YA SORDULAR

Beşiktaş yönetimi, kulübe gelen resmi teklif için Portekizli yıldıza fikrini sordu. Quaresma, Beşiktaş’ta mutlu olduğunu ve ayrılmak istemediğini söyleyince siyah-beyazlı yönetim de teklifi reddettiğini Çin kulübüne bildirdi. Quaresma’nın Rusya’da gerçekleştirilecek 2018 Dünya Kupası’nda Portekiz Milli Takımı’nda olmak istediği ve bu yüzden Avrupa dışına çıkmak istemediği de biliniyor.

Bu sezon Beşiktaş’ta 44 resmi maçta forma giyen Ricardo Quaresma 6 gol atarken 17 de asist yaparak, siyah-beyazlı takımın 23 golüne doğrudan katkıda bulundu. Beşiktaş yönetimi sezon içinde Portekizli yıldızla masaya oturarak sözleşmesini 3 yıl daha uzatmıştı.

YORUMLAR

  • 0 Yorum