''Radamel Falcao transferi bir hataydı, tutmadı''

Galatasaray'da eski yöneticilerden Abdurrahim Albayrak, Olağan Genel Kurul'da açıklamalarda bulundu ve Radamel Falcao transferi hakkında konuştu.

''Radamel Falcao transferi bir hataydı, tutmadı''
16 Ekim 2021 - 16:19
Galatasaray eski yöneticisi Abdurrahim Albayrak, kulübün Olağan Genel Kurul toplantısında açıklamalarda bulundu.

Radamel Falcao transferi hakkında konuşan Albayrak, ''Talihsiz bir Falcao fotoğrafı ortaya çıktı. Ben bir gazeteciye falan vermedim çok yakın bir arkadaşıma verdim o fotoğrafı. Bunun için özür dilerim. Falcao için bir bonservis bedeli istediler. Falcao 5-6 milyon euro bedelle bir yere gitmem, ben Falcao'yum dedi.'' sözlerini kullandı.

''Arkadaşlar bu transfer tutmadı...''

Albayrak, ayrıca ''Babel'i sezon ortasında alırken 2,5 milyon euro imza parası verdik mi, Babel'e de buna yakın bir ücret ödedik mi ödedik. Herkes maaşından indirim yaptı mı yaptı. Falcao'dan 500 bin indirim yaptık mı yaptık. Andone, sakat haliyle indirim yaptı mı yaptı. O kovid döneminde 1 liraya girmeyen kulüpte indirim yapan oyunculara teşekkür ederim. Falcao'ya imza parası içinde yıllık 5 milyon euro verdik. Arkadaşlar bu transfer tutmadı. Dünya çapında bir santrfor alıyorsunuz, tutmuyor. Buna benim kadar kimse üzülmez. Uymadı Falcao. Başkan, tamamen taraftarın isteklerine arzularına dayanarak aldı. 2 yılda 10 milyon euro ödedik.''şeklinde konuştu.
 

YORUMLAR

  • 0 Yorum