Rade Krunic transferinde Fenerbahçe'ye müjde!

Fenerbahçe, geçtiğimiz yaz transfer döneminden beri kadrosuna katmak için yoğun çaba harcadığı Rade Krunic transferinde artık mutlu sona çok yakın.

Rade Krunic transferinde Fenerbahçe'ye müjde!
09 Ocak 2024 - 11:33 - Güncelleme: 09 Ocak 2024 - 11:56
Fenerbahçe, yaz döneminden beri devam eden Rade Krunic takibinde mutlu sona ulaşmak için elinden geleni yapıyor. Sarı-lacivertli ekip ile Milan arasında anlaşma yolunda önemli bir adım atıldı. İşte detaylar...

Temaslar yoğunlaştı

Ocak ayındaki transfer döneminde takıma takviye yapmakta kararlı olan Fenerbahçe’de çalışmalar tüm hızıyla sürüyor. Süper Lig’de ara transfer dönemi 11 Ocak’ta başlayacak ve 9 Şubat’ta sona erecek. Sarı-Lacivertliler, orta saha için gündemine aldığı Milan’dan Rade Krunic için temaslarını yoğunlaştırdı.

Fenerbahçe'yi istiyor

Ali Koç’un, “Sezon başındaki rakamı veremeyiz” açıklaması sonrası Milan Direktörü Moncada, “Henüz doğru teklifi almadık” karşılığını vermişti. İtalyan devinin, tecrübeli orta saha oyuncusu için istediği bonservis bedelini 6 milyon Euro’ya kadar düşürdü. Krunic’in peşindeki diğer takım olan Lyon, bunu ödemeye hazır. Ancak Boşnak yıldızın tercihinin SarıLacivertliler olması nedeniyle Fransız devi beklemeye geçti.

Transferde müjde

Fenerbahçe’nin Milan’a yaptığı 4 milyon Euro’luk son teklif geri çevrilmişti. Ancak taraflar arasınaki farkın 2 milyon Euro’ya kadar düşmesi, transferin gerçekleşmesi yolunda önemli bir gelişme olarak görülüyor. Sarı-Lacivertliler, teklifi biraz daha artırmaya hazır. İtalyan ekibi ise bonservisin büyük bir bölümünün peşin ödenmesi halinde indirim yapacağının sinyalini verdi. Haftalar önce Fenerbahçe ile el sıkışan Rade Krunic, artık tarafların bir an önce anlaşmasını bekliyor.

(Fanatik)

YORUMLAR

  • 0 Yorum