Rafa Silva için transfer açıklaması!

Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk, basın mensuplarının sorularını yanıtlarken, transferde adı geçen Rafa Silva hakkında da konuştu.

Rafa Silva için transfer açıklaması!
28 Mart 2024 - 18:59
Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk, basın mensuplarıyla bir araya geldiği toplantıda transfer konusunda da bilgi verdi. Okan Buruk, transferde adı geçen Benfica'nın yıldızı Rafa Silva hakkında da konuştu.

Ligdeki yarışı değerlendiren Okan Buruk, ''Kendi işimize odaklanıyoruz. Şu anda milli takım arasındayız. Dışarıyı bir kenara bıraktık. Zaten dışarıyla bir işimiz yok. Yönetimimiz gündemle ilgili konuşuyor. Benim işim ve oyuncularımın işi saha. Geçen sezon da bunu yapmıştık. Sahada kalan takımın daha başarılı olacağına ve oraya odaklanmamız gerektiğine inanıyorum. Tabii ki gündemi takip ediyoruz. Bazen gülüyoruz bazen kızıyoruz. Enteresan şeyler de oluyor'' ifadelerini kullandı.

Yaklaşan Süper Kupa öncesi gündemle ilgili de konuşan Buruk, ''Son günlerin en güzel fotoğrafı milli takım kampında Galatasaray ve Fenerbahçeli futbolcuların birbirine sarılması, gülüp eğlenmesi. Aslında işin gerçeği bu. Dışarıda taraftarları işin içine çekmek için uğraş veriliyor ama gerçek ve doğal olanı milli takım kampında futbolcuların birbirine sarılması. İşin gerçek resmi bu. Buna odaklanıp, destek olmamız lazım. Yakında Süper Kupa maçı var. Orada da dostluğumuzu insanlara göstermemiz gerekiyor ki Türk futbolundaki tansiyon düşsün'' dedi.

Okan Buruk'un Rafa Silva sözleri


Transfer çalışmaları hakkında da konuşan Okan Buruk, ''Transferle ilgili oyuncu izleme departmanı çalışma yapıyor. Hazırlıklarımız var, oyuncuları izliyoruz. Serbest oyuncular olabilir. Şu anda net bir isim üzerinde çalışma yok. Rafa Silva çok değerli ve başarılı bir oyuncu. Birçok ülkeden birçok takım isteyecektir. Serbest statüde birçok oyuncu çıkacaktır'' şeklinde konuştu.

YORUMLAR

  • 0 Yorum