Rangers - Galatasaray muhtemel 11'ler

Galatasaray, UEFA Avrupa Ligi play-off turunda Rangers ile deplasmanda kozlarını paylaşacak. İşte kritik maç öncesinde öne çıkan bilgiler ve takımların son durumları...

Rangers - Galatasaray muhtemel 11'ler
01 Ekim 2020 - 10:46 - Güncelleme: 01 Ekim 2020 - 14:00
UEFA Avrupa Ligi play-off turunda Galatasaray ile Rangers kozlarını paylaşacak.

Ibrox Park'ta saat 21:45'te oynanacak karşılaşmayı Letonyalı hakem Andris Treimanis yönetecek. Mücadele Smartspor ve teve2'den naklen yayınlanacak. Mücadeleyi kazanan takım, Avrupa Ligi'nde adını gruplara yazdıracak.

Muhtemel 11'ler

Rangers: McGregor, Tavernier, Goldson, Helander, Barisic, Davis, Kamara, Arfield, Ianis Hagi, Morelos, Kent.

Galatasaray: Fatih, Marcao, Luyindama, Omar, Linnes, Belhanda, Taylan, Emre, Feghouli, Babel, Diagne

Eksikler

Galatasaray: Muslera, Saracchi, Emre Akbaba, Şener, Kerem Aktürkoğlu, Ozornwafor, Arda Turan

Takımların son durumu

Rangers, şu an Avrupa'nın en formda takımlarından biri. Bu sezon oynadıkları 11 resmi maçın 9'unu kazanırken 2 kez sahadan beraberlikle ayrıldılar. Ayrıca yalnızca 2 mücadelede kalelerinde gol gördüler. Steven Gerrard'ın öğrencileri, kalite olarak Galatasaray'ın gerisinde olsa da organizasyon olarak sahaya oldukça iddialı şekilde çıkacaklar.

Derbi sonrası akıllarda soru işaretleri

Pandemi sonrası yaşadığı sorunların ardından geçen sezonu 6. sırada bitirebilen Galatasaray, yeni macerasına görkemli bir başlangıç yaptı. Orta sahaya beklenen transferlerin yapılmaması sebebiyle sorunlar yaşayacağı düşünülen sarı-kırmızılılar, Arda, Emre, Belhanda, Feghouli ve Falcao'nun iyi uyumuyla tatmin edici bir oyun ortaya koymayı başardı.  Ancak son oynanan  Hajduk Split ve Fenerbahçe maçlarındaki performans, taraftarları tatmin etmedi. Doğru planları aşma konusunda sorunlar yaşadığı gözlemlenen Galatasaray'ın, Ibrox'ta kalite farkını ortaya çıkarmak zorunda.

YORUMLAR

  • 0 Yorum