Real Madrid'e iki şok birden

Real Madrid'te arka araya kaybedilen 4 puanın yanı sıra, dün iki şok etkisi yaratacak haber Levante maçında sakatlanan Karim Benzema ve aynı maçta kırmızı kart gören Marcelo'dan geldi.

Real Madrid'e iki şok birden
10 Eylül 2017 - 17:50

İspanya La Liga'da 3 hafta geride kalırken, Real Madrid aldığı 1 galibiyet ve 2 beraberlikle 3 haftada toplam 4 puan kaybetti. Bu kötü gidişat yetmezmiş gibi Real Madrid'i üzecek iki haber de Levante maçının sonrasına geldi.

La Liga'nın 3. haftasında oynadıkları Levante maçında sakatlanan Karim Benzema'nın durumunun ciddi olduğu ve sahalardan 6 hafta uzak kalacağı açıklandı. Karim Benzema ile birlikte Levante maçının son anlarında direkt kırmızı kart gören Marcelo'nun da şiddetli hareketi nedeniyle 3 maç ceza alabileceği belirtildi. 

Karim Benzema ve Marcelo ile birlikte Cristiano Ronaldo da aldığı 5 maçlık cezanın 3'ünü çekti ve kalan 2 maçta daha forma giyemeyecek. 

La Liga'da puan kaybına tahammülü olmayan başkent temsilcisi, La Liga'da Sociedad deplasmanında ve içerideki Betis maçında bu üç yıldızından yararlanamayabilir.

 

YORUMLAR

  • 0 Yorum