Real Madrid'e Ronaldo şoku

Real Madrid’in Portekizli süper yıldızı Cristiano Ronaldo, eskiden de forma giydiği Premier Lig’e dönmek istediğini açıkladı.

Real Madrid'e Ronaldo şoku
05 Ağustos 2017 - 11:46 - Güncelleme: 05 Ağustos 2017 - 12:13

Yıldız futbolcunun bu kararında, İspanya’da vergi kaçakçılığından dolayı mahkemeye çıkmasının etkili olduğu kaydedildi.

“DÖNMEK İSTİYORUM”

Avrupa transfer piyasası Neymar’ın ardından bir büyük transfer bombasıyla sarsılabilir. Son Balon d’Or’un sahibi Cristiano Ronaldo yaptığı açıklamada, eskiden de forma giydiği İngiltere’ye geri dönmek istediğini açıkladı. İsteğinin nedenini de açıklaya Portekizli, vergi kaçakçılığı suçlamasından dert yandı. İngiltere’de böyle sıkıntılar yaşamadığını belirten Ronaldo, “Dönmek istememin sebebi bu suçlamalar” dedi.

“DÜZENLİ ÖDERİM”

Kendisine yöneltilen suçlara tepki gösteren dünya yıldızı, “İspanya’da da İngiltere’de vergilerimi hep düzenli öderim. Ben hakkımda hiçbir şey saklamam. Bu tür iddiaları gülünç buluyorum. Google’a adımı yazmanız benim hakkımda herşeyi öğrenmeniz için yeterli olur” diye konuştu.

Geçtiğimiz sezonun sonlarına doğru dünya basınında yer alan haberlerde Manchester United'ın Ronaldo'yu almak için önemli bir hamle yapacağı ifade edilmiş, yıldız futbolcu da Real de rahatsız olduğunu ima eden sözler sarf etmişti.

2003-2009 yılları arasında Manchester United forması giyen yıldız futbolcu 2009-10 sezonu başında Real Madrid'e dünya transfer rekoru kırarak imza atmıştı. 32 yaşındaki Ronaldo'nun 30 Haziran 2021'e kadar Real madrid'le sözleşmesi bulunuyor.

YORUMLAR

  • 0 Yorum