Real Madrid & Mbappe transfer hikayesi

Kylian Mbappe'nin Paris SG'ye transferinde önemli rol oynayan Luis Ferrer, yıldız oyuncunun Real Madrid'e transfer olup olmayacağı hakkında önemli ifadeler kullandı.

Real Madrid & Mbappe transfer hikayesi
23 Nisan 2021 - 01:11 - Güncelleme: 23 Nisan 2021 - 01:31
Kylian Mbappe’nin Paris Saint Germain’e transferinde önemli rol oynayan isimlerden olan Luis Ferrer, yıldız oyuncunun geleceği hakkında Goal’e konuştu.

Uzun yıllar Paris SG transfer ekibinde görev yapan Ferrer, Mbappe’nin yaz transfer döneminde Real Madrid’e gitme ihtimalini değerlendirdi.

Real Madrid’in Mbappe’yi açıkça istediğini söyleyen Ferrer, ''Şu anda, Mbappe'nin ailesi kulüple müzakere edecek. Artık PSG'de olmadığım için güvence veremem çünkü tüm bilgilere sahip değilim. Şimdi ile haziran arasında her şey olabilir. Avrupa'nın en güçlü kulüplerinin onu sevdiği ve sahadaki sonuçların da bu durumu etkilediği doğru, bu yüzden sözleşme imzalamayı erteliyor. Her iki taraf da düşünüyor'' ifadelerini kullandı.

Real Madrid, geçtiğimiz yaz transfer döneminde de Kylian Mbappe ile yakından ilgilenişti. Ancak Covid-19 nedeniyle finansal sıkıntı yaşayan Real Madrid bu transferden vazgeçmek zorunda kaldı.

Perez: ''Mbappe ve Haaland imkansız''

Geçtiğimiz günlerde konuşan Real Madrid Başkanı Florentino Perez de, Mbappe transferinin çok zor olduğunu söylerken ''Mbappe ve Haaland gibi transferleri yapmak imkansız'' ifadelerini kullandı.

YORUMLAR

  • 0 Yorum