Rekor bonservis bedeli ile Antalyaspor'dan ayrıldı

Antalyaspor, golcü oyuncu Haji Wright'ın 9 milyon euro bonservis bedeliyle Championship ekiplerinden Coventry City'e transfer olduğunu açıkladı.

Rekor bonservis bedeli ile Antalyaspor'dan ayrıldı
05 Ağustos 2023 - 00:15
Antalyaspor'da gösterdiği performansla dikkatleri üzerine çeken Haji Wright'ın yeni takımı belli oldu.

Adı zaman zaman üç büyüklerle de anılan Haji Wright, İngiltere Championship ekiplerinden Coventry City'e transfer oldu.

Antalyaspor bu transfer için Coventry City'den bonservis bedeli olarak 9 milyon euro alacak. Aynı zamanda oyuncunun bir sonraki satışından %20 pay da Antalyaspor'un olacak.

Kırmızı-beyazlı ekipten yapılan açıklamada ''FTA Antalyaspor A.Ş. yönetimimiz, ABD'li golcü futbolcu Haji Wright'ın transferi konusunda İngiltere Championship takımlarından Coventry City FC kulübü ile anlaşmaya vardı. Başkanımız Sabri Gülel'in bizzat yürüttüğü görüşmelerin sonucunda İngiliz kulübü, Antalyaspor'umuza Haji Wright'ın bonservis bedeli olarak 9 milyon euro ödemeyi kabul etti. Yapılan anlaşmanın maddeleri arasında 2 milyon euro'luk bonus maddesi ve futbolcunun bir sonraki satışından yüzde 20 pay da bulunuyor. Antalyaspor kulüp tarihinin en çok bonservis bedeli kazandıran futbolcusu olarak kayıtlara geçen Haji Wright, Türkiye'den yurt dışına en yüksek bonservis bedeli ile satışı yapılan 20 futbolcudan biri de oldu'' ifadelerini kullandı.

YORUMLAR

  • 0 Yorum