Resmi temas kuruldu!

Ara transfer döneminde yerli rotasyonunu güçlendirmeyi planlayan Galatasaray, geri çağırdığı Berkan Kutlu'nun yanı sıra Rıdvan Yılmaz'ı da kadrosuna katmanın planlarını yapıyor.

Resmi temas kuruldu!
10 Ocak 2024 - 12:07 - Güncelleme: 10 Ocak 2024 - 12:08
Ara transferin açılmasına artık sayılı saatler kala, Galatasaray somut adımlar atmaya başladı. Sarı-kırmızılılar için önemli hamlelerden biri de yerli rotasyonunu güçlendirme konusunda atılan adımlar olacak.

Berkan geri dönüyor

Bu doğrultuda sürpriz bir karar veren Galatasaray'ın, sezon başında Genoa’ya kiralık olarak gönderilen Berkan Kutlu’yu geri çağırdığı öğrenildi.

25 yaşındaki orta saha oyuncusunun birkaç gün içerisinde İstanbul’a dönerek, Galatasaray’la antrenmanlara katılması bekleniyor. Berkan’ın kiralık sözleşmesine bir geri çağırma maddesinin eklendiği ve böylece tarafların bir sıkıntı yaşamadan anlaşmaya vardığı bildirildi.

Yaz döneminde Galatasaray’la Şampiyonlar Ligi elemelerine, hatta ilk 2 hafta Süper Lig maçlarına çıkan Berkan, fazla forma şansı bulamadığı ve bulamayacağı gerekçesiyle ayrılmak istediğini kulübe iletince Genoa’ya kiralanmıştı. Ancak genç futbolcu İtalya’da da aradığını bulamadı.

Okan Buruk'un planı

Toplam 6 lig maçında 193 dakika, 2 de kupa mücadelesinde 136 dakika görev alan Berkan Kutlu, gol ya da asist üretemedi. Okan Buruk ise Sarı-Kırmızılı oyuncudan 6 ve 8 numara pozisyonlarında sezonun kalan bölümünde daha fazla faydalanmayı planlıyor.

Solda hedef Rıdvan Yılmaz

Aslan’ın bir diğer yerli takviye planı ise bir süredir gündemdeki yerini koruyan Rıdvan Yılmaz. Rangers’ta sakatlığını atlattıktan sonra düzenli olarak oynamaya başlayan 22 yaşındaki oyuncunun transferi kolay görünmüyor.

Ancak Sarı-Kırmızılılar, bir yandan yabancı oyuncu arayışlarını sürdürürken, diğer taraftan Rıdvan’ın ve İskoç kulübünün tekliflerini kabul etmesi durumunda, genç futbolcuyu hem ligde hem de Avrupa’da ilk 11’de oynatmayı hedefliyor.

Resmi temas kuruldu

Yağız Sabuncuoğlu'nun haberine göre; Galatasaray, Rangers forması giyen Rıdvan Yılmaz ile resmi temas kurdu.

Angelino'ya veda

Cim Bom’da zorunlu satın alma maddesi devreye girmesin diye oynatılmayan Angelino’nun, ara transfer döneminin açılmasıyla beraber kiralık kontratının feshedilmesi planlanıyor. Bir türlü beklentileri karşılayamayan genç sol bek Kazımcan’ın da düzenli oynayabileceği bir takıma kiralık verileceği öğrenildi.

(Fanatik)

YORUMLAR

  • 0 Yorum