Ricardo Quaresma dönecek mi?

Beşiktaş Futbol Şube Sorumlusu Feyyaz Uçar, transfer çalışmaları hakkında bilgi verirken, Ricardo Quaresma ile ilgili soruyu da yanıtladı.

Ricardo Quaresma dönecek mi?
10 Ocak 2024 - 17:55
Beşiktaş Futbol Şube Sorumlusu Feyyaz Uçar, Fernando Santos ile yeni bir döneme giren siyah-beyazlılar hakkında açıklamalarda bulundu. Feyyaz Uçar, basın mensuplarının transferle ilgili sorularını da yanıtladı.

Transfer konusunda kısa bir açıklama yapan Uçar ''Transfer çalışmaları devam ediyor, etmek zorunda. Birkaç mevkide transfer yapmak zorundayız. Şu an isim veremem. Kulüpleri, futbolcuları ve kendimizi zorda bırakıyoruz'' dedi.

Ricardo Quaresma dönecek mi?

Ricardo Quaresma hakkındaki soruyu da yanıtlayan Uçar ''Şu anda daha öncelikli konularımız var ama hocamızın böyle bir tasarrufu varsa mutlaka değerlendiririz'' şeklinde konuştu.

Kadro dışı kalanların durumu

Kadro dışı kalan oyuncular için de tekliflere açık olduklarını söyleyen Feyyaz Uçar ''Hocamızla konuştuk her oyuncuyla ilgili bilgilendirdik. Bundan sonra tasarruf onda. Duruma göre kararını verecektir. Hocanın vereceği karara her karara saygılıyız. Kadro dışı oyuncularla ilgili tekliflere açığız. Olursa mutlaka…'' dedi.

YORUMLAR

  • 0 Yorum