Rıdvan Dilmen: Atatürk gelmiş geçmiş en büyük liderdir

Açıklamaları gündem olan Rıdvan Dilmen, NTV Spor'da konuşmalarına açıklık getirdi.

Rıdvan Dilmen: Atatürk gelmiş geçmiş en büyük liderdir
07 Haziran 2017 - 18:46 - Güncelleme: 07 Haziran 2017 - 18:59

Rıdvan Dilmen NTV Spor’da konuk olduğu programda gündeme dair açıklamalar yaptı.

Dilmen’in açıklamaları şu şekilde:

“DAVRANIŞI ONAYLAMAK MÜMKÜN DEĞİL”

"Arda’nın Bilal Meşe’ye yaptığı davranışı onaylamak mümkün değil. Kimsenin kimseye vurmaya hakkı yok. Volkan Babacan’ı severim ama hatalıydı. Havada kavgayla, karada kavga arasında fark varmış demek ki"

“FATİH HOCA’NIN ÇAĞIRACAĞINI DÜŞÜNÜYORUM”

"Arda itibarsızlaştırıldı. Turizm Bakanlığı milyon dolarlar harcasa Arda’nın yaptıklarını yapamaz. Ben Fatih Hoca’nın Arda’yı çağıracağını düşünüyorum. Arda’yı evet hayır kampanyasında cebe koydular, Beni de bitirdiler. Sebeplerden birinin siyasi olduğunu düşünüyorum. Arda’nın kimseyle problemi yoktu. Olaylar farklı yere çekildi"

“YÖNETİMSEL ZAFİYET VAR”

"Ne işi var gazetecinin uçakta? Bekle 1 gün sonra git. Yönetimsel zafiyet var. Gazetecileri aynı uçağa koymayacaksın. Oyuncu orada özeldir. Arda’nın vurmasına hiçbir şey sebep değildir"

“FATİH HOCA GERÇEKTEN ÜZÜLDÜ”

"Arda genç bir oyuncu ve 11 ay iftira atıldı. Tekrar kazanılması lazım. Fatih Hoca’nın üzüldüğünü düşünüyorum. 11 aydır üzülmedi ama şimdi gerçekten üzüldü"

“MEDYA TARAF OLMAMALI”

"Medya taraf olmaması lazım . Avrupa Şampiyonası’nın ihalesi 5 oyuncuya bırakıldı. Medya destek verdi. Medya doğru eleştirsin. Bu düzen böyle gitmez. Barıştan zarar gelmez. Büyükler devreye girecek. Fatih hoca da üzüldü. Arda, Bilal Meşe’den özür dilemeli. Bilal Bey de objektif olmalı"

“ADAY OLMAYACAĞIM”

"Evet mevzusundan başlayan bir operasyon var. Şerefim üzerine yemin ederim asla federasyon başkanı adayı olmayacağım"

“İZMİR MARŞINI ÇOK SEVERİM”

“Gece sosyal medyada bir sürü şey yazılmış, İzmir marşı söylemlerimle ilgili. İzmir Marşı’nın yasaklanacağını söylemişim. İzmir marşı uzun süredir var, referandum öncesi niye söylenmiyordu. Ben İzmir Marşı’nı çok severim. Siyasi bir şey olarak kullanılamıyorsa herkesten özür dilerim. İzmir marşı ile Atatürkçülük olmaz. Yeni mi yazıldı bu neredeydiniz sözlerimi kesiyorlar. Atatürk gelmiş geçmiş en büyük liderdir. Hem Atatürk hem Erdoğan’ı sevemez miyim? Cumhurbaşkanımız siyaset yaptığı sürece her türlü yanındayım. Benim rahmetli babam Selanikli”

YORUMLAR

  • 0 Yorum