Rıdvan Dilmen: Bu kadar ortaya ben de atarım

​NTV Spor yorumcusu Rıdvan Dilmen, Beşiktaş-Atiker Konyaspor maçının sonunda görüşlerini aktardı.

Rıdvan Dilmen: Bu kadar ortaya ben de atarım
18 Eylül 2017 - 22:36

NTV Spor'un başarılı futbol yorumcusu Rıdvan Dilmen, Beşiktaş - Atiker Konyaspor maçını değerlendirdi.

​Beşiktaş'ın Atiker Konyaspor'u 2-0 mağlup ettiği maçı NTV Spor yorumcusu Rıdvan Dilmen yorumladı. Dilmen'in sözleri şu şekilde:

"Quaresma'nın o çalımına 'krampon çalımı' derler. İki kişinin arasına dalışı ve vuruşu, muazzam bir gol. Porto maçında 3. golde topu kim getirdi? Caner. Bugün son dakikada Lens'e topu kim getirdi? Caner. İlk asisti kim yaptı? Caner. Cenk, Porto maçında 3 kişilik oynuyor. Bugün yine aynı performansı ortaya koydu. Hem fizik hem kafa olarak çok iyi. 1-0 öndeyken tek kale oynayan takım şampiyonluğa oynar. Bayern, Real böyle. Bugün golden son 20 dk. ablukaya aldı Beşiktaş. Beşiktaş'ta tesadüf değil Demba Ba, Gomez, Cenk bu kadar gol atmaları tesadüf değil. Bu kadar ortaya ben de atarım herhalde"

"Bir takımın bu kadar coşkuyla oynaması güzel bir şey. Burada Galatasaray'ın da devreye girmesi önemli. Taraftar da oyuncular da aman dikkat diyor. Beşiktaş bu hafta içi dinlenme şansı bulacak bu önemli avantaj"

"Beşiktaş, kendi özelliğini rakibe kabul ettirmek isteyen bir teknik adamı var. Tribünlerin desteğini de alıyor. İyi futbol oynatıyor, desteği alıyor. Türkiye'de iyi futbol oynatan 2-3 tane teknik adam var. Fatih Hoca'nın 96-2000 dönemi"

"Beşiktaş'ın hem teknik direktörü, hem yönetimi, hem taraftarı birlikte hareket edebilen iyi bir camia"

Dilmen'in maçın ilk yarısında yaptığı yorumlar ise şöyleydi: 

"Beşiktaş, 3 gün önce Porto ile oynamış gibi gözükmüyor. Beşiktaş'a imreniyorsunuz. Bir Fenerbahçeli olarak bakıyorum, kıskanıyorum. Öyle bir baskı kuruyorlar ki şaşırıyorsunuz. Şenol hoca doymuyor, kazanmaya ve şampiyon olmaya doymuyor. Medel taraftarın sevdiği tip bir oyuncu. Sarı kart gördü, riskli hale geldi. Şimdi Şenol Güneş, ikinci golü isteyecektir. Caner orta yapmadı, kafaya pas attı. Cenk de yine attı. Negredo, 'Nereye geldim, sabah, akşam gol atıyor' diyordur.


YORUMLAR

  • 0 Yorum