Rıdvan Dilmen: Cocu ile yollar ayrılmalı

Berabere sonuçlanan Fenerbahçe-Beşiktaş derbisi sonrası ünlü yorumcu Rıdvan Dilmen, Phillip Cocu'nun gönderilmesi gerektiğini söyledi.

Rıdvan Dilmen: Cocu ile yollar ayrılmalı
25 Eylül 2018 - 01:26

Spor yazarı Rıdvan Dilmen, %100 Futbol programında Fenerbahçe Başkanı Ali Koç'un radikal bir değişikliğe gitmesi gerektiğini ve Phillip Cocu'yu göndermesi gerektiğini söyledi.

Rıdvan Dilmen, takımın seyrine bırakılmaması gerektiğini söyleyen Dilmen, "Fenerbahçe'nin mutlaka radikal bir değişikliğe gitmesi lazım diye düşünüyorum. Ali Koç'un bir şey yapması lazım. Fenerbahçe yarıştan çok koptu. Böyle seyrine bırakılmaz." ifadelerini kullandı.

"COCU İLE YOLA DEVAM EDİLMEMELİ"

Phillip Cocu'nun 1 puandan memnun olduğunu belirten ünlü yorumcu, "Cocu da nasıl olsa yenilmedik diye düşünüyor. Cocu ile yola devam edilmemesi gerektiğini düşünüyorum. Işık yok, fizik kalite düşük. Hollanda Ligi gibi görüyor burayı." yorumunu yaptı.

"STADI DOLDURMA KREDİSİ KALMADI"

Ali Koç'un bu sonuçlarla bir daha Kadıköy'ü dolduramayacağını iddia eden Dilmen, "Fenerbahçe'nin bu sezon en başarılısı taraftarları. Ali Koç da stadı dolduramaz artık. Ali Koç'un kredisi halen var ama stadı doldurma kredisi kalmadı. Derbiler dışında bir daha bu kadar seyirci gelmez." dedi.


 


YORUMLAR

  • 0 Yorum