Rıdvan Dilmen'den çok sert sözler

UEFA Avrupa Ligi'ndeki Zorya Luhansk - Fenerbahçe maçı sonrası tüm Fenerbahçeliler küçük çaplı bir hayal kırıklığı yaşadı

Rıdvan Dilmen'den çok sert sözler
15 Eylül 2016 - 09:00

UEFA Avrupa Ligi'ndeki Zorya Luhansk - Fenerbahçe maçı sonrası tüm Fenerbahçeliler küçük çaplı bir hayal kırıklığı yaşadı.

Teknik direktör Dick Advocaat hedefteki isimlerden biri olurken, NTVSpor yorumcusu Rıdvan Dilmen de sert eleştirilerde. Dilmen özellikle Fenerbahçe'nin kadro yapılanmasıyla ilgili önemli sözler sarfetti. 

Rıdvan Dilmen'in, Zorya Luhansk - Fenerbahçe maçı ile ilgili eleştirileri şu şekilde:

NTVSpor yorumcusu Rıdvan Dilmen, 1-1 sona eren Zorya Luhansk - Fenerbahçe maçını yorumladı. Dilmen, sert eleştirilerde bulundu.

"Robin van Persie'yi saymıyorum. Fenerbahçe'de Hasan Ali dışında solak oyuncusu yok. Korner, duran top kullanacak oyuncusu yok. Salih Uçan'ın performansını beğenmiyorum. Bu fizik düzeyi ile bu seviyedeki takımlara karşı oynayamaz." 

"Ozan, defans ile hücum arasındaki 40-45 metrelik alanın oyuncusu. Bu kadro ile maalesef Fenerbahçe'nin puan kayıpları çok olur. Fenerbahçe'de orta sahalarda topu öne vermek diye bir durum yok. Problem önde değil arkada."

Haber: Fanatik