Rıdvan Dilmen'den Mauro Icardi'ye flaş sözler

Rıdvan Dilmen, TV8,5 ekranlarında Galatasaray'ın Trabzonspor'u galibiyetini değerlendirirken, yıldız golcü Mauro Icardi'den de övgü dolu sözlerle bahsetti.

Rıdvan Dilmen'den Mauro Icardi'ye flaş sözler
20 Ağustos 2023 - 01:14
Galatasaray'ın Trendyol Süper Lig'in 2. haftasında Trabzonspor'u 2-0 mağlup ettiği maçın ardından Rıdvan Dilmen, TV8,5 ekranlarında değerlendirmelerde bulundu. Rıdvan Dilmen, Galatasaray'ın üstün performansını değerlendirirken, Mauro Icardi'den de övgü dolu sözlerle bahsetti.

Mauro Icardi'nin Süper Lig tarihindeki en iyi birkaç golcüden biri olduğunu dile getiren Rıdvan Dilmen, yıldız oyuncuya şapka çıkarttığını da ''Eski bir futbolcu olarak Icardi'ye şapka çıkarırım bugün. Böyle bir karakter, böyle bir santrafor izliyoruz ligimizde. Icardi annesinden futbolcu doğmuş. Oyun zekası, bilgisi üst düzey'' sözleriyle dile getirdi.

Icardi'nin futbol okullarında anlatabilecek bir santrfor olduğunu söyleyen Dilmen, ''Sabaha kadar Icardi konuşsam doymam. Ofsayta zor düşüyor, milimle üçüncü golü atıyordu. Dünyadaki futbol okullarına bir santrfor nasıl oynamalı, sırtı dönük bir santrafor nasıl oynar, nasıl pozisyon alınır, araya top atıldığında nasıl pozisyon alınır diye'' ifadelerini kullandı.

YORUMLAR

  • 0 Yorum