Rıdvan Dilmen'den Slimani'ye eleştiri: Mektup yazdı...

Usta yorumcu Rıdvan Dilmen, ilk yarısı 0-0 biten Konyaspor-Fenerbahçe karşılaşmasını değerlendirdi. Net bir pozisyondan yararlanamayan Slimani'yi eleştiren Dilmen, "Slimani tecrübesinde bir oyuncu, gösterip yakın köşeye vurmalı. Mektup yazdı.'' diye konuştu.

Rıdvan Dilmen'den Slimani'ye eleştiri: Mektup yazdı...
16 Eylül 2018 - 21:04

Spor Toto Süper Lig'in 5. haftasına Fenerbahçe, Konyaspor'a konuk oluyor. Karşılaşmanın ilk yarısı 0-0 sona erdi.

Usta yorumcu Rıdvan Dilmen, ilk yarıyı NTV'de yayınlanan %100 Futbol programında değerlendirdi

Dilmen'in açıklamaları şu şekilde:

''Fenerbahçe deplasmanda 3. maçı. 240 dakikadır filan gol atamıyor. Fenerbahçe gibi takım... Büyük takımlar genelde maçlara ibre onların lehine olacak şekilde başlarlar."

''3 ihtimalli bir maç. Jailson ile Benzia yeni transferler. Her hafta bir oyuncuyu ilk kez seyrettiğimiz için, daha da dikkatli izlemek zorunda kalıyoruz. Bekleyeceğiz bu oyuncular ile ilgili. Her hafta Fenerbahçe'de yeni bir oyuncuyu ilk kez seyrediyoruz.''

"Cocu 4-3-3 için gelmişti ama 4-2-3-1 oynuyor. Topal ve Jailson, savunmanın önünde oynuyor."

"Tabii ki sabır gerekiyor, önemli olan ışığı görebilmek... İlk yarı itibariyle Fenerbahçe'yi de Konya'yı da beğenmedim."

"Sabır gerekiyor, bu sezon için de sabır gerekiyor. İlk yarıda Konya'yı da, Fenerbahçe'yi de beğenmedim. Ne tür değişikliklere gider hoca, bilemiyorum. Sakarlıkla bir gol gelirse gelecek gibi gözüküyor. Organizasyonla gelen bir pozisyon yok."

"Slimani tecrübesinde bir oyuncu, gösterip yakın köşeye vurmalı. Kaleci köşeye kitledi kendini, iyi vuruş değil o. Serkan hazırlıklıydı. Slimani'nin yakın köşeye vurması lazım."

YORUMLAR

  • 0 Yorum