Rıdvan Dilmen: Ozan'ın altyapı hocalarını tebrik ediyorum

Ünlü futbol yorumcusu Rıdvan Dilmen, Galatasaray-Kasımpaşa maçı sonrası NTV'de yayınlanan %100 Futbol programında konuştu. Dilmen maçın en çok konuşulan isimlerinden olan Ozan Kabak'la ilgili saptamalarda bulundu.

Rıdvan Dilmen: Ozan'ın altyapı hocalarını tebrik ediyorum
15 Eylül 2018 - 12:54

Rıdvan Dilmen'in açıklamaları şu şekilde:

Maçtan öne herkesin beklediği bir mücadele oynandı. Bu statta geçen sezon ve bu sezon gol atamadığı tek maç Fenerbahçe oldu. O maçta da Belhanda kırmızı kartla oyun dışında kalmıştı.

Kasımpaşa, Rus ruleti oynayan bir takım. Sürpriz olan ilk yarının 0-0 bitmesiydi. Alanyaspor'u iç sahada 6-0 yenen Galatasaray bu kez 4 attı. Galatasaray'ın evindeki, Kasımpaşa'nın her yerdeki maçları eğlenceli oluyor.

Ozan ehliyetini yeni kazanma hakkı kazanmış bir oyuncu olarak oynatıldığı için Fatih Terim'i kutlamak istiyorum. Bu zorlu mücadelede Maicon yerine sahne almak ve başarılı olması ciddi başarı...

Kasımpaşa'nın suni bir liderliği vardı. Belki de tarihlerinde ilk defa lider oldular. Fatih Terim, çabuk ve atletik oyunculara döndü. Trezeguet'in çok süratli bir oyuncu imajı var ancak öyle değil. Türk futbolcusunun pozisyon yokmuş, Ozan'ın var. Ozan'ın altyapı hocasını tebrik ediyorum.

David Luiz, Daniel Alves'li takım Avrupa'da 7 yedi. Pozisyon bilgileri yok mu? Fatih Terim hala Bruma nerede diye düşünüyordur. Galatasaray'ın bu kadrosu şampiyonluk için yetmez. Fatih Hoca bunu biliyordur.

Galatasaray'ın problemi belli. Galatasaray geçen sezon evinde 19 galibiyet, 1 beraberlik almış. 58 puan toplamış. Yediği gol ise 10. Bu inanılmaz bir tablo. Deplasmanda ise 25 puan kaydetmiş, 28 gol yemiş. Aradaki mesafe uçurum. Bunu çözseler zaten güle oynaya şampiyon olurlar.

YORUMLAR

  • 0 Yorum