Rıdvan Dilmen: Skandal

Ünlü yorumcu, "Teknik olarak VAR'a hazır değiliz. Bir sıkıntı var. Fenerbahçe - Başakşehir maçında verilmeyen golde VAR izlemesi yapılamaması skandaldır. Bekle. Beklese 2 dakika sonra gelmişti." ifadesini kullandı.

Rıdvan Dilmen: Skandal
07 Ekim 2018 - 20:41 - Güncelleme: 07 Ekim 2018 - 20:48

Spor Toto Süper Lig'in 8. haftasında Fenerbahçe, evinde Başakşehir'i konuk etti. Fenerbahçe, birçok net pozisyondan yararlanamazken maç golsüz eşitlikle sona erdi.

Mücadeleyi usta yorumcu Rıdvan Dilmen, NTV ekranlarında yayınlanan %100 Futbol programına değerlendirdi.

Rıdvan Dilmen'in açıklamaları şu şekilde:

"Puan anlamında Fenerbahçe'nin daha çok ihtiyacı var. Başakşehir, City formasıyla çıkmış ama kendi futbolunu turuncu formasında bırakmış."

"Fenerbahçe çok coşkulu. Herkes 3'lü beklerken 4'lü savunma. 4-4-2'ye yakın bir oyunla, 4 net pozisyon buldu. Ayew sadece üzerine vursa gol olmazdı ve üzerine vurdu."

"Bu kadar Başakşehir'i bu yıl zor yakalarsınız, bu kadar konsantrasyonu düşük zor yakalarsınız. Bu Başakşehir'e gol atamazsanız, biraz kıpırdarsa, maça ortak olur."

"Emre Belözoğlu ile konuştum. Tam düzelmesi için risk almadılar herhalde. 2 hafta sonra dönecekmiş."

"Beşiktaş ve Başakşehir'i böyle yakalayamazsınız"

"Cocu, kadro dışları derken Başakşehir maçı son şans olarak görülüyordu. Korkunç bir şekilde tempolu oynamaya başladı. Maç sonunda herkes yerdeydi, yorulmuşlardı. Fenerbahçe evinde oynuyor ve ne Beşiktaş, ne de Başakşehir maçında favori görülmüyor. Hem Beşiktaş, hem de Başakşehir'i böyle yakalayamazsın. Çok beğendiğimiz Başakşehir 70'den sonra 3 kez geldi, 3.'sü gol oldu."

"Frey'in ayağına top yakışmıyor"

Fenerbahçe 4-4-2 başladı. Top Frey'in ayağına yakışmıyor. Koşuyor, mücadele ediyor ama top ayağını sevmiyor. Yeteneksiz, kuvvetli bir oyuncu.

Reyes'in yürüyecek hali kalmamıştı ve Cocu oyundan çıkardı. Benzia'yı alıp 4-3-3'e dönüldü. Benzia'nın mutsuz olduğunu görüyorsunuz. Bir taç oldu, iki adım yere yürümedi. O da oynatmadı diye kaprislerde."

"Fenerbahçe yarıştan koptu..."

"Büyük mucizeler olmazsa, Fenerbahçe koptu. Galatasaray ile Fenerbahçe'nin 3 hafta sonra maçı var. Değişikliğe gidilir mi hoca konusunda bilemiyorum."

"VAR izlemesi yapılamaması skandaldır"

"Teknik olarak VAR'a hazır değiliz. Bir sıkıntı var. Fenerbahçe - Başakşehir maçında verilmeyen golde VAR izlemesi yapılamaması skandaldır. Bekle. Beklese 2 dakika sonra gelmişti."

"Gerekirse VAR'a bir mola versinler. Hakemlerimiz o kadar dağıldılar ki, korkudan bayrak kaldırmıyor, korkudan gol olunca ya ofsaytsa diyor."

"VAR geldikten sonra da ekranlara vermediler. Demeki ki ofsayt değil. Mesela Isla'nın pozisyonu. VAR olsa kırmızı olacaktı belki de... Bozulduysa 3 dakika durun, ısınsın oyuncular. Başakşehir 2 puanla şampiyonluğu kaçırırsa ne olacak?"

YORUMLAR

  • 1 Yorum
  • İ.Andaç Bilgen
    5 yıl önce
    Üzülmemek elde değil.Birileri S.Direktörün F.B.’nin”patronu” olmadığını ,kulübümüzün karar organı G.Kurul ve yetkilendirdiği Y.Kurulu olduğunu hatırlatmalıdır. S.D.veya ona oyuncuları gammazlıyan her kimse bu günlerin sorumlusu görünüyor.Kulüp yetkilileri kurumsal olmak adına toplumumuzu,insanımızı tanımayan bir kişiye sınırsız ve denet dışı yetki vermemeliydi.Aksi durumda finansal açıdan büyük zarar görülecek..SD ve ona akıl ! satan kişi antremanları izlemeden egolarının dürtüsü ile TD yi istem dışı etkiliyorsa vay bize.Neyse bir süre sonra körler görecek,sağırlar duyacak ve birbirlerini ağırlamaktan vazgeçecekler.Dilerim çok geç kalınmaz.Sakın bu ifadeden TD değişmesini istediğim sanılmasın.Tüm F.B. sevenleri sabır gösterin.ilkel önlemler yerine büyük resme bakalım.Gerçek nokasanlıkların ne olduğunu duygularımız ve duyduklarımızla değil aklımız ve gözlemlerimizle keşfedelim.Sevgi ile Kalın.