Riekerink Selçuk'tan vazgeçmiyor

Galatasaray Teknik Direktörü Jan Olde Riekerink Selçuk İnan'dan vazgeçmiyor

Riekerink Selçuk'tan vazgeçmiyor
16 Eylül 2016 - 09:00

Galatasaray Teknik Direktörü Jan Olde Riekerink Selçuk İnan'dan vazgeçmiyor.. Hollandalı teknik adam Ç.Rizespor maçında Selçuk İnan'a yine görev verecek ve tecrübeli futbolcu kaptan olarak sahaya çıkacak.

Kayserispor maçının ikinci yarısına başlarken oyundan alınan Selçuk İnan'la ilgili olarak Nigel de Jong transferinden sonra yedek kalacağı ve kaptanlığın Sneijder'e verileceği iddiaları ortaya atılmıştı.

Yönetici Levent Nazifoğlu da Metin Oktay'ın anma gününde yaptığı açıklamada, "Selçuk'un yedek kaldığı zaman üzülmesi normal. Üzülmüyorsa problem var edemektir" ifadesini kullanmıştı.

KARAKTERİNE SONSUZ SAYGIM VAR

Dün bir basın toplantısı düzenleyen Riekerink ise Selçuk'la ilgili şunları söylemişti:

"Selçuk İnan'ın oyunculuğuna inanılmaz saygı duyuyorum, bana yaklaşımı geçen sezondan bu yana çok iyi. Oyunculuğuna ve karakterine saygım sonsuz. Yapılan değişiklik farklı yorumlandı ancak bu sadece anlattığım sebeplerden dolayı. Bu tip tercihler her zaman olacaktır. Taktiksel bir değişiklik ve bu her futbolcumun başına gelebilir"

Öte yandan Galatasaray'da sakatlığı düzelen Cavanda'nın takımla birlikte çalıştığı ve Ç.Rizespor karşısında forma giyebilecek duruma geldiği belirtildi. Buna karşın Riekerink'in maça Sabri'yle çıkması bekleniyor.

İşte Galatasaray'ın muhtemel onbiri:

Muslera - Sabri, Chedjou, Hakan Balta, Carole - Tolga, Selçuk İnan - Yasin, Sneijder, Bruma - Eren