Rıza Çalımbay'dan flaş yanıt

Rıza Çalımbay, Beşiktaş'ta görev yapan Burak Yılmaz'ın Antalyaspor maçının ardından yaptığı açıklamalara yanıt verdi.

Rıza Çalımbay'dan flaş yanıt
06 Kasım 2023 - 00:42
Son olarak Sivasspor'da teknik direktörlük yapan ve Beşiktaş'ta göreve hazır olduğunu dile getiren Rıza Çalımbay, Burak Yılmaz'ın açıklamalarına yanıt verdi.

Burak Yılmaz, Antalyaspor yenilgisinin ardından ''Bazı abilerimiz kanal kanal dolaşıyor. Yarın başkanımızla konuşacağım'' demişti

Taktik Mania'ya konuşan tecrübeli isim Rıza Çalımbay konuyla ilgili ''Burak Yılmaz'ın konuşması benimle ilgiliyse doğru bir şey değil. Burak Yılmaz beni de tanır, öğrencimdi. Kimseden bir şey istemem, zorlamam. Bir antrenör çalışırken hiçbir şeyine karışmam. Öyle şeylerle işim olmaz. Antalyaspor maçını izledim. Futbolda böyle şeyler olabilir. Şenol Güneş ayrıldıktan sonra Beşiktaş'ta bir teknik direktör ihtiyacı oluşunca herkesin adı geçti. Benim adım geçti, Sergen Yalçın, Samet Aybaba, Tudor gibi teknik direktörlerin de adı geçti. Ondan sonra da basın bizimle konuşmak istedi. Bunlara cevap vermezsem olmazdı. Baktığınızda da en çok benim adım geçti ve bana geldiler. Benim de basına saygım olduğu için kimseyi geri çevirmedim. O yüzdendi. Bugünkü mağlubiyetle benim hiçbir alakam yok'' ifadelerini kullandı.
 

YORUMLAR

  • 0 Yorum