Rıza Çalımbay'dan Trabzonspor yanıtı

Sivasspor Teknik Direktörü Rıza Çalımbay, Fanatik'e verdiği röportajda Trabzonspor ve A Milli Takım iddialarını yanıtladı.

Rıza Çalımbay'dan Trabzonspor yanıtı
14 Nisan 2023 - 08:47
Sivasspor Teknik Direktörü Rıza Çalımbay, hakkında çıkan A Milli Takım ve Trabzonspor iddialarına yanıt verdi. Fanatik'e konuşan Rıza Çalımbay, milli takım söz konusu olursa sözleşmenin önemli olmadığını, teklif gelmesi halinde seve seve göreve hazır olduğunu dile getirdi.

İlk olarak hakkında çıkan Trabzonspor iddialarını değerlendiren Çalımbay ''Trabzonspor'da çok güzel anılar yaşadım. 13 ya da 14. sırada aldığımız takımla ligi 5. sırada tamamladık. Üstelik sadece tek transferle. Yalnızca Novak'ı aldık, masrafsız bir şekilde üst sıralarda bitirdik ligi. Trabzon Futbol şehri, inanılmaz bir taraftar gücü var, özellikle işler iyi giderken mükemmel destek oluyorlar takıma. Trabzon'da çalıştım, güzel anılar yaşadım ve çok mutlu şekilde ayrıldık. 4 büyük kulüpten biri, kültürü var. Herkes çalışmak ister. Ancak önce bu sezon Sivasspor'la işimizi bitirmemiz gerekiyor. Tamamen Sivas'a odaklıyım. Sözleşmem varken ve sezon devam ediyorken görüşmemiz doğru olmaz'' ifadelerini kullandı.

Milli takım konusunda da kısa bir yorumda bulunan tecrübeli teknik direktör ''Benim çok istediğim şeylerden bir tanesi. Herkes ister ama ben gerçekten çok istiyorum. Milli takımın her kademesinde oynadım. En alt yaş grubundan, Ümit milli, Genç milli, A Milli Takım'a kadar. A Milli Takım'da kaptanlık da yaptım. O formanın ne anlama geldiğini çok iyi biliyorum. Benim için her şeyden önce gelir. Gittiğim her yere 1 yıllık imza atıyorum. Sözleşmeyle bağlanmak doğru değil, karşılıklı memnun olunursa devam edilir zaten. Milli Takım'da mukaveleyi bile sormam, istenen her rakama imza atarım, para konuşmam. Milli takımda 4 yıl Mustafa hocayla çalıştım, iki yılında A Milli Takım'da beraberdim. Tecrübemiz de var. İstenirse seve seve Ay-Yıldız için çalışırım'' dedi.

YORUMLAR

  • 0 Yorum