Rıza Çalımbay'ın Beşiktaş itirafı

Sivasspor Teknik Direktörü Rıza Çalımbay, Beşiktaş'tan teklif gelmesi halinde kabul edeceğini söyledi.

Rıza Çalımbay'ın Beşiktaş itirafı
31 Ocak 2022 - 21:12 - Güncelleme: 01 Şubat 2022 - 01:29
Sivasspor Teknik Direktörü Rıza Çalımbay, Sabah'a verdiği röportajında önemli açıklamalarda bulundu.

Beşiktaş'tan teklif almadığını söyleyen Çalımbay, Süper Lig'deki genç teknik adam sayısının artmasının iyi olduğunu da dile getirdi.

Beşiktaş'tan teklif alması halinde seve seve gideceğini ve paranın önemli olmadığını söyleyen Çalımbay, ''Beşiktaş'tan net bir teklif gelmedi. Gelse zaten kabul edecektim. Beşiktaş'ta yıllarca oynadım. Bir kere gittim ama doğru zaman değildi. Sivas'ta çalışırken bile Beşiktaş'tan bana teklif gelirse izin veriyorlar ama başka bir takım isterse beni vermezler. Sadece Beşiktaş ve Milli Takım isterse verirler. O da Beşiktaş'la aramızdaki bağdan dolayı. Beşiktaş'tan teklif geldiği zaman seve seve gider çalışırız. Para falan da önemli değil'' ifadelerini kullandı.

Süper Lig'de genç antrenör sayısının artmasını olumlu bulduğunu söyleyen tecrübeli teknik adam ''olkan Demirel, Emre Belözoğlu, Nuri Şahin, İlhan Palut gibi genç jenerasyon teknik adamların başarıları önemli. Bu isimler çoğalmalı. Alttan yetişmesi gerekiyor. Kendilerini çok iyi eğitmeleri gerekiyor. Bazıları iyi futbolcu olabilir ama antrenörlük farklı bir şey. Kendini geliştirmezsen o zaman bir yere kadar götürebilirsin. Genç jenerasyondan teknik adamlar illaki sıkıntılı zamanlar yaşayacaklar. Ama pes etmemek gerek. Türk futboluna olumlu etkileri olacaktır'' dedi.

YORUMLAR

  • 0 Yorum