Rıza Çalımbay: ''Kazanmak için oynayacağız''

Sivasspor Teknik Direktörü Rıza Çalımbay, Avrupa Ligi'ndeki Qarabağ maçı öncesi basın toplantısında konuşurken, hedeflerinin kazanmak olduğunu dile getirdi.

Rıza Çalımbay: ''Kazanmak için oynayacağız''
04 Kasım 2020 - 16:44
UEFA Avrupa Ligi'nde Qarabağ ile karşı karşıya gelecek Sivasspor'da teknik direktör Rıza Çalımbay, karşılaşma öncesi basın toplantısında konuştu.

Rıza Çalımbay, gruptaki iddialarını sürdürmek adına bu karşılaşmanın kendileri açısından çok önemli olduğunu ifade etti.

Tecrübeli teknik adam galibiyet istediklerini söylerken ''Biz tabii ki dost bir ülkeyiz ama sahada da mücadele edeceğiz. İki tarafta kazanmak için oynayacak, biz de kazanmak için oynayacağı. Bizim bu maçı mutlaka iyi bir şekilde bitirmemiz gerekiyor. Çünkü iddiamızı devam ettirmemiz için çok önemli. Buradan alınacak her puan çok çok önemli. Biz her zaman söylüyoruz hem ülkemiz hem kendimiz için oynuyoruz bu maçı'' ifadelerini kullandı.

Kolay bir grupta olmadıklarının da altını çizen Çalımbay, ''Grup kolay değil, Karabağ ve Maccabi Tel-Aviv takımları iyi takım. Villarreal zaten iyi bir takım. Onun için bu maçlarda her şey olabilir. Çok dikkatli bir şekilde bizim davranmamız gerekiyor. Bizim her şeyden önce Avrupa Kupalarında gidebileceğimiz yere kadar gideceğiz kesinlikle'' dedi.

YORUMLAR

  • 0 Yorum