Rizespor - Beşiktaş muhtemel 11'ler

Trendyol Süper Lig, bu hafta içi erteleme maçlarıyla kaldığı yerden devam ediyor. Süper Lig'in 16. hafta erteleme maçında Beşiktaş, Çaykur Rizespor deplasmanına konuk oluyor. İşte mücadeleyle ilgili son gelişmeler.

Rizespor - Beşiktaş muhtemel 11'ler
09 Ocak 2024 - 00:43
Trendyol Süper Lig, erteleme maçlarıyla kaldığı yerden devam ediyor. Süper Lig'in 16. hafta erteleme maçında Beşiktaş, deplasmanda Çaykur Rizespor ile karşı karşıya geliyor.

9 Ocak Salı günü, Çaykur Didi Stadyumu'nda oynanacak olan mücadele saat 20.00'de başlayacak ve beIN Sports'tan naklen yayınlanacak.

Mücadeleyi hakem Abdulkadir Bitigen yönetecek.

Çaykur Rizespor - Beşiktaş muhtemel 11'ler:

Çaykur Rizespor: Gökhan Akkan, Taha, Emir Han Topçu, Anıl, Hojer, Shelvey, Olawoyin, Benhur, Zeqiri, Varesanovic, Gaich

Beşiktaş: Mert, Onur, Tayyip Talha, Zaynutdinov, Emrecan, Hadziahmetovic, Gedson, Demir Ege, Rashica, Rebic, Semih Kılıçsoy

Serdar Topraktepe ile son kez

Beşiktaş'ta Rıza Çalımbay'ın ayrılığının ardından geçiçi olarak takımın başına geçen U19 Akademi Teknik Sorumlusu Serdar Topraktepe, A takımın başındaki son maçına çıkacak. Beşiktaş'ın yeni teknik direktörü Fernando Santos, 9 Ocak Salı günü resmi sözleşmeyi imzalayacak ve hafta sonu oynanacak Karagümrük maçında takımın başında olacak.

Necip Uysal kadroda yok

Beşiktaş'ta, Kasımpaşa maçında geçirdiği kafa travması nedeni ile takip ve sahaya dönüş süreci devam eden Necip Uysal, Çaykur Rizespor maçının kadrosuna dahil edilmedi.

YORUMLAR

  • 0 Yorum