Rizespor - Galatasaray muhtemel 11'ler

Galatasaray, Süper Lig'de 2020-2021 sezonun 10. haftasında Rizespor ile deplasmanda karşı karşıya gelecek. İşte kritik maç öncesinde öne çıkan bilgiler ve takımların son durumları...

Rizespor - Galatasaray muhtemel 11'ler
28 Kasım 2020 - 02:26
Süper Lig'de 2020-2021 sezonunun 10. haftasında Rizespor ile Galatasaray kozlarını paylaşacak.

Çaykur Didi Stadyumu'nda saat 19:00'da oynanacak karşılaşmayı Atilla Karaoğlan yönetecek. Mücadele beIN Sports 1'den naklen yayınlanacak.

Muhtemel 11'ler

Rizespor: Gökhan, Morozyuk, Selim Ay, Chatziisaias, Melnjak, Baiano, Abdullah, Michalak, Samudio, Boldrin, Remy

Galatasaray: Fatih, Linnes, Luyindama, Marcao, Emre Taşdemir, Taylan, Feghouli, Emre Kılınç, Emre Akbaba, Ömer, Diagne

Eksikler

Galatasaray: Muslera, Arda Turan, Saracchi, Omar, Okan Kocuk, Babel, Falcao, Belhanda

Takımların son durumu

Süper Lig'e mağlubiyetlerle başlayan Rizespor, Remy ve hücum hattının form tutmasıyla birlikte sürpriz bir çıkış yakaladı. Son 6 maçta yenilgi almayan Rize ekibi, 3 galibiyet, 3 beraberlikle 12 puan topladı.

Kayseri şokunun yarasını sarmayı hedefliyor

İlk 4 resmi maçını da kazanarak sezona iyi bir başlangıç yapan Galatasaray'da derbiyle birlikte düşüşün başladığı gözlemlendi. Dev maçtan 1 puan alabilen sarı-kırmızılılar, Avrupa Ligi'nde de elenmekten Rangers karşısında kurtulamadı. Sarı-kırmızılılar ligde de ilk yenilgisini son maçta Kasımpaşa karşısında aldı. Sonrasında Alanyaspor'a mağlup olmaktan kurtulamayan Galatasaray'ın galibiyet hasreti 3 maça çıktı. Sarı-kırmızılılar, hasrete Erzurum'da son verdi. Ankaragücü maçını da tek golle kazanan Galatasaray, 6 puanı cebine koymasına rağmen taraftarı mutlu etmedi. Ancak milli ara öncesinde oynanan Sivasspor maçının belli bölümlerinde ortaya konan oyun, taraftarı gelecek adına umutlandırdı. Üst üste aldığı galibiyetlerle yeniden zirveye ortak olmayı planlayan sarı-kırmızılılar, Kayserispor karşısında beklemediği bir darbe aldı. Çok sayıda pozisyona rağmen sahadan 1 puanla ayrılmak zorunda kalan Galatasaray'ın puan kaybına tahammülü kalmadı.

Galatasaray  5-1 önde

Galatasaray ile Rizespor arasında oynanan son 10 maçın 4'ü berabere biterken 5 karşılaşmayı sarı-kırmızılılar kazandı. Rizespor ise sahadan 1 kez galibiyetle ayrıldı.

YORUMLAR

  • 0 Yorum