Rizespor - Galatasaray muhtemel 11'ler

Galatasaray, Süper Lig'de 2021-2022 sezonun 8. haftasında Rizespor karşı karşıya gelecek. İşte kritik maç öncesinde öne çıkan bilgiler ve takımların son durumları...

Rizespor - Galatasaray muhtemel 11'ler
03 Ekim 2021 - 00:00 - Güncelleme: 03 Ekim 2021 - 00:50
Süper Lig'de 2021-2022 sezonunun 8. hafta maçında Rizespor ile Galatasaray kozlarını paylaşacak.

Çaykur Didi Stadyumu'nda saat 19:00'da oynanacak mücadeleyi Ali Palabıyık yönetecek. Karşılaşma beIN Sports 1'den naklen yayınlanacak.

Muhtemel 11'ler

Rizespor: Gökhan Akkan, Gökhan Gönül, Selim, Holmén, Alberk, Dabo, Yasin, Boyd, Alper, Bolasie, Rémy

Galatasaray: Muslera, Boey, Nelsson, Luyindama, Van Aanholt, Taylan, Berkan, Cicaldau, Morutan, Feghouli, Halil

Evinde kendine geldi, Marsilya'dan lider döndü

Yeni ve genç bir takım kuran Galatasaray'da uyum süreci devam ediyor. Ligde ilk 4 haftada 8 puan toplamalarına karşın son 2 maçta belki de gençliğin azizine uğradılar. Kasımpaşa ve Trabzonspor karşısında 2-0 öne geçmelerine karşın sahadan birer puanla ayrılmak zorunda kaldılar. Ancak UEFA Avrupa Ligi'nde Lazio gibi bir takıma karşı ortaya koydukları oyun, taraftarları ciddi anlamda umutlandırdı.

Maurizio Sarri'ye topa sahip olarak oyun anlamında yanıt vermeyi başaran sarı-kırmızılılar, genç oyuncuların performansı da yüzleri güldürdü. Ancak ligde beklenmedik bir tablo ortaya çıktı. Önce Alanyaspor'a 1-0 kaybeden sarı-kırmızılılar, Kayseri'de de 3-0'lık yenilgi aldılar ve oyun olarak kötü bir tablo çizdiler.

Göztepe maçı ise dönüm noktası oldu. Türk Telekom'da 1-0 geriye düşmelerine karşın sahadan 2-1'lik galibiyetle ayrılmayı başardı. Birkaç gün sonra da Marsilya gibi zorlu bir deplasmanda kalesini gole kapatarak 1 puanı cebine koyarak Avrupa'daki liderliğini sürdürdüler. Galatasaray'ın bu kez de hedefi zirveyle 5 puan olan farkı eritmek olacaktır.

Galatasaray 5-2 önde

Galatasaray ile Rizespor arasında oynanan son 10 maçta 3 beraberlik sonucu çıkmadı. Sarı-kırmızılılar 5 karşılaşmayı kazanırken Karadeniz ekibi sahadan 2 kez galibiyetle ayrıldı.

YORUMLAR

  • 0 Yorum