Roberto Carlos'a hapis şoku!

Real Madrid ve Brezilya Milli Takımı’nın efsanesi, bir dönem Fenerbahçe forması da giyen Roberto Carlos, hapse mahkum oldu.

Roberto Carlos'a hapis şoku!
24 Ağustos 2017 - 19:36 - Güncelleme: 24 Ağustos 2017 - 23:39

Real Madrid ve Brezilya Milli Takımı’nın efsanesi, bir dönem Fenerbahçe forması da giyen Roberto Carlos, hapse mahkum oldu. 9 çocuk sahibi eski Fenerbahçeli Roberto Carlos, çocuklarından birisi için nafaka ödemesini yapmayınca hakim karşısına çıkartıldı.

3 ay hapis

Brezilyalı efsane sol bek Roberto Carlos, hapis cezasına çarptırıldı. Evlilik dışı olan çocuklarının birisi için nafaka ödemesini yapmayınca mahkum oldu. Yaklaşık 17 bin Euro olan nafaka ödemesini yapmayan efsane futbolcuya verilen 3 aylık hapis cezası, borcunu ödediği takdirde azaltılacak.

Sıkıntılar yaşıyor

Brezilya basınına bomba gibi düşen haberin detayları da son derece dikkat çekici. Futbolculuk zamanında yüksek maaşlar kazanan yıldız futbolcunun, ekonomik sıkıntılar nedeniyle nafaka ödemesi yapamadığı iddia edildi. Ancak bu savunmayı inandırıcı bulmayan hakim Roberto Carlos’u hapse 3 aylık mahkum etti. Brezilyalı futbol efsanesi, 2008-2010 yılları arasında Fenerbahçe forması giymişti.

YORUMLAR

  • 0 Yorum